21.11.2007. / 17:14

Autor: Nina Tomljanović

OSIJEK

Biljana Borzan: "SDP će dobiti puno veću potporu građana''

''Smatram da smo se pokazali kao vrlo principijelna stranka u svim događanjima i pregovorima koji su se vodili oko mogućega preslagivanja vlasti u bivšem sazivu Gradskog vijeća'', ocijenila je Borzan

Danas u Osijeku na predstavljanju liste kandidata za Gradsko vijeće predsjednica osječkog SDP-a i nositeljica liste na prijevremenim izborima za osječko Gradsko vijeće Biljana Borzan, je kazala kako smatra da će SDP na ovim izborima, dobiti puno veću potporu građana te da u novom sazivu toga tijela očekuje puno više od dosadašnjih dvaju vijećničkih mandata u Gradskom vijeću. Borzan smatra kako je stranka dokazala da ima dobar program i da ne kritizira samo radi kritike, već da bi ukazala na probleme građana.

''Smatram da smo se pokazali kao vrlo principijelna stranka u svim događanjima i pregovorima koji su se vodili oko mogućega preslagivanja vlasti u bivšem sazivu Gradskog vijeća'', ocijenila je Borzan.

Osvrnula se na rezultate ankete koju je SDP proveo među građanima o prioritetima u njihovim gradskim četvrtima. ''Uvjereni smo da građane treba pitati što oni žele, a ne da im vlast nameće što bi se u gradu trebalo raditi, kazala je Borzan. Dodala je također kako su građani, uz ostalo, predložili uvođenje dodatnih autobusnih linija, posebice noćnih, uređenje javne rasvjete i parkirališta te otvaranje još jedne pučke kuhinje.

Osječani su se u anketi, uz ostalo, "požalili na nedodirljivost gradske vlasti", na što je Borzan kazala kako će SDP, ako bude na vlasti, uzeti u obzir njihove primjedbe i prijedloge kako bi građani i stvarno sudjelovali u kreiranju izgleda grada.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika