20.02.2008. / 09:47

Autor: Marko Biočina

SUKOB U SDPU

Obersnel: Pančić je kokošar

"Smatram da svatko ima pravo na mišljenje, nezadovoljstvo ili kritiku, ali iza svakog svog stava mora stati imenom i prezimenom, i to najprije unutar stranke, a ne putem medija i to još anonimno.", kaže Obersnel

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel na svom je blogu oštro kritizirao sve protivnike Zorana Milanovića. Obersnel ih je nazvao "kokošarima", a Ivicu Pančića optužio je da je vođa te skupine. Iako su se mnogi iznenadili tako oštrim istupom inače umjerenog političara, Obersnel je za Jutarnji list ustvrdio da takve izraze koristi jedino u svom blogu.

"Taj izraz, kao osobnu opservaciju koristim isključivo na blogu. Bila je to moja reakcija na brojne novinske tekstove koji su se pozivali na anonimne, visoko pozicionirane SDP-ovce. Smatram da svatko ima pravo na mišljenje, nezadovoljstvo ili kritiku, ali iza svakog svog stava mora stati imenom i prezimenom, i to najprije unutar stranke, a ne putem medija i to još anonimno.", smatra Obersnel.

On također drži da bi svoj dio odgovornosti za neuspjeh kampanje morala snositi i Željka Antunović. "Netko tko obnaša funkciju zamjenice predsjednika stranke i sam snosi odgovornost bilo za uspjeh ili neuspjeh kampanje", rekao je riječki gradonačelnik.

Upravo je Obersnel jedan od najvećih saveznika Zorana Milanovića te je jedan od rijetkih SDP-ovaca koji je javno potvrdio kako i u budućnostri svoj glas namjerava dati aktualnom predsjedniku.

"Nitko nije savršen, svatko ima pravo na greške, ali gledajući ukupnost Milanovićeva djelovanja mislim da je pozitivnog znatno više. U ovom trenutku unutar SDP-a ne vidim drugu osobu koja bi mogla preuzeti stranku", rekao je Vojko Obersnel.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika