12.01.2009. / 20:34

Autor: Anamarija Kronast

Hrvoje Rupčić ostavio Zrinku Cvitešić i otišao s obitelji na skijanje

Glazbenik je na godišnjem odmoru sa suprugom Tinom i sinovima Noom i Jakovom, a njihovi prijatelji se nadaju kako će par izgladiti sve nesuglasice

Za Hrvoja je supruga uvijek govorila da je dobar otacZa Hrvoja je supruga uvijek govorila da je dobar otacMožda upravo na snježnim padinama Hrvoje Rupčić i njegova supruga Tina razrješe nesuglasice koje su umalo dovele do raspada braka. Naime, njih su dvoje s djecom, sinovima Noom i Jakovom, otišli na obiteljsko zimovanje, a glazbenikovi prijatelji predviđaju da će se vratiti kao sretan par kakvog ih pamte.

Podsjetimo, poznati glazbenik ostavio je suprugu i djecu zbog glumice Zrinke Cvitešić. Par se u početku skrivao od javnosti, no ubrzo se saznalo da ih veže nešto više od prijateljstva. Nisu puno potvrđivali, ali ni poricali, a sve se otkrilo kada su ih novinari jednog tjednika uspjeli fotografirati.

Pažnja javnosti tada se usmjerila na Tinu od koje se očekivala reakcija prepuna bijesa i ogorčenja. No, ona nikada u novinama nije blatila supruga niti iznosila njihov prljavi veš. Procijenila je da se bolje okrenuti djeci, o čemu je svojedobno otvoreno progovorila u Extri, te čak kazala kako je Hrvoje jako dobar otac.
-Normalno razgovaramo i mislim da mu nemam što oprostiti. On meni ništa nije napravio. Ima trenutaka kad sam ljuta, ali rijetko, jer nisam žena koja se udala, zapostavila sve oko sebe i posvetila se samo kući i mužu. Uvijek sam imala i svoj život, svoje prijatelje. Tako ću i dalje, a hoće li to biti s njim ili bez njega, to je tako nevažno-rekla je tada novinarki Extre.
Moguće da joj je ta mudrost i suzdržanost sada došla na naplatu, te da je glazbenik shvatio koliko voli nju i obitelj.
Je li tome tako, vjerojatno će se znati već krajem tjedna.

Vezane vijesti

Zrinka Cvitešić: Potpuno ću se ostvariti tek kad budem mama

Zrinka Cvitešić: Potpuno ću se ostvariti tek kad budem mama

Rođena Karlovčanka, glumica Zrinka Cvitešić, u svoje je 32 godine života ostvarila zaista mnogo. Iza nje su prestižne nagrade poput Shooting Star,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika