16.01.2009. / 10:59

 

Lažni Milorad Dodik vara hrvatske biznismene

Samo nekoliko dana nakon što je federalna Vlada objavila kako lažni premijer Nedžad Branković pokušava prevariti hrvatske tvrtke i institucije, pojavio se i prevarant Dodik koji pokušava prevariti građane Hrvatske, a napose gospodarstvenike, tražeći značajne novčane iznose

Vlada Republike Srpske upozorila je kako nepoznata osoba, lažno se predstavljajući kao entitetski premijer Milorad Dodik, pokušava prevariti građane Hrvatske, a napose gospodarstvenike, tražeći značajne novčane iznose.

"Pozivamo građane Hrvatske, napose gospodarstvenike, da ne nasjedaju na lažne pozive osoba koje zlorabe identitet premijera Republike Srpske Milorada Dodika", rekla je glasnogovornica Vlade RS Biljana Bokić.

Samo nekoliko dana nakon što je federalna Vlada objavila kako lažni premijer Nedžad Branković pokušava prevariti hrvatske tvrtke i institucije, pojavio se i prevarant Dodik. Vlada Republike Srpske upozorila je kako nepoznata osoba, lažno se predstavljajući kao entitetski premijer Milorad Dodik, pokušava prevariti građane Hrvatske, a napose gospodarstvenike, tražeći značajne novčane iznose.

Vezane vijesti

Dodik se miješa u koalicijske pregovore u Beogradu

Dodik se miješa u koalicijske pregovore u Beogradu

Pregovori DS-a i SPS-a već nekoliko dana tapkaju na mjestu. Iako je matematika na njihovoj strani, u pokušaje formiranja nove srbijanske vlade sada… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika