28.01.2009. / 11:57

 

Vatrogasac suspendiran jer je na inauguraciji pogledao Obamu

"Sto puta samo ponovili članovima orkestra da je riječ o vojnoj paradi. Protokol i pravila se moraju poštovati u svakom trenutku", kazao je šef limenog orkestra

Barack i Michelle ObamaBarack i Michelle ObamaAmerički vatrogasac koji je za vrijeme svečanosti inauguracije uputio pozdrav novom predsjeniku Baracku Obami, suspendiran je na šest mjeseci iz limenog orkestra. Kako prenose agencije, John Coleman, koji u orkestru svira 17 godina, okrenuo se za vrijeme prolaska Baracka Obame, klimuo mu glavom, te ga pozdravio rukom.

Pošto pravila limenog vatrogasnog orkestra striktno zabranjuju bilo koji od nabrojanih fizičkih radnji za vrijeme inauguracije, dirigent orkestra Cleveland Michael Ingel kazao je kako je kazna opravdana.

"Sto puta samo ponovili članovima orkestra da je riječ o vojnoj paradi. Protokol i pravila se moraju poštovati u svakom trenutku", kazao je Ingel. Sam Coleman ne žali što je to učinio, te poručuje da bi to učinio opet. "On je predsjednik, nisam ga mogao tek tako ignorirati", kazao je na kraju.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika