31.01.2009. / 17:23

Autor: Nacionalova redakcija

Zrinka Cvitešić se oporavlja nakon prekida, ponovno je na špici

Nije bilo prehladno pa su špiceri jedva dočekali prošetati u novim krpicama, pohvaliti se gdje su bili na skijanju i popiti kavu s prijateljima

Zrinka Cvitešić, sama i sretnaZrinka Cvitešić, sama i sretnaGlumica Zrinka Cvitešić koja se posljednjih dana skrivala od novinara, posebice otkako se njezin tadašnji ljubavnik Hrvoje Rupčić vratio supruzi Tini, ove je subote ponovno izašla na špicu. U sportskom uzdanju: trenirki, tenisicama i s ipodom u ušima, glumica nije izgledom odala da je povrijeđena zbog prekinute veze s glazbenikom. Pozdravila se s nekolicinom prijatelja, a osmijeh joj čitavo vrijeme nije silazio s lica.


Osim nje, na špici su bile i wannabe zvijezde, među kojima su nezaobilazni Ronald Braus i Uršula Tolj. Voditeljica je s Majom Vučić i njezinim suprugom Igorom hajdarhodžićem dijelila savjete o odgoju i njezi djece.
Josip Radeljak sastao se s prijateljima koje, zbog putovanja, neko vrijeme nije vidio, a neki su dan iskoristili i za shopping.


Premda nije igrao u polufinalnoj utakmici s Poljskom, Mirza Džomba bio je presretan zbog pobjede paklenih. Kako se tko zabavio pogledajte u Fotogaleriji (snimio Tomislav Smoljanović)

Fotogalerija

  • Maja Vučić i Igor Hajdarhodžić u subotnjem shoppingu
  • Uršula Tolj i Maja Vučić
  • Mirza Džomba s prijateljem
  • Josip Radeljak s društvom
  • Zrinka Cvitešić, sama i sretna
  • Romald Braus

Vezane vijesti

Zrinka Cvitešić: Potpuno ću se ostvariti tek kad budem mama

Zrinka Cvitešić: Potpuno ću se ostvariti tek kad budem mama

Rođena Karlovčanka, glumica Zrinka Cvitešić, u svoje je 32 godine života ostvarila zaista mnogo. Iza nje su prestižne nagrade poput Shooting Star,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika