18.03.2009. / 10:16

Autor: Katarina Zorić

Šprajc ignorirao Pupovca pa zaradio sankcije na HTV-u

Zbog svega toga SDSS je uputio prosvjed HRT-u, a neslužbeno se doznaje da je cijeli slučaj naljutio i glavnu urednicu informativnog programa Hloverku Novak Srzić. Navodno je uredniku Dnevnika Zoranu Šprajcu već najavila sankcije jer prilog nije uvrstio u Dnevnik.

Zoran Šprajc nije u nedjeljni Dnevnik uvrstio izvještaj s izborne skupštine SDSS-aZoran Šprajc nije u nedjeljni Dnevnik uvrstio izvještaj s izborne skupštine SDSS-aMilorad Pupovac ljut je na HRT jer ta nacionalna televizijska kuća nije u nedjeljnom Dnevniku emitirala ni sekundu priloga sa izborne skupštine Samostalne demokratske srpske stranke, koja je taj dan održana u Belom Manastiru. Prigovor na račun rada javne televizije Pupovac je iznio na sjednici saborskog Odbora za ljudska prava i nacionalne manjine, piše Slobodna dalmacija.

"Naša izborna skupština bila je prešućena, iako su kamere HTV-a dva sata bile na njoj i snimale. Nakon toga ni jedan ton nije objavljen u Dnevniku ni u informativnom programu. Pretpostavljam da ćemo biti u Prizmi pa molim da se i skupštine drugih parlamentarnih stranaka onda tako tretiraju", izjavio je ljutiti Pupovac.

Zbog svega toga SDSS je uputio prosvjed HRT-u, a neslužbeno se doznaje da je cijeli slučaj naljutio i glavnu urednicu informativnog programa Hloverku Novak Srzić. Navodno je uredniku nedjeljnog Dnevnika Zoranu Šprajcu već najavila sankcije jer prilog nije uvrstio u Dnevnik.

Kako bi ipak donekle izgladili situaciju, na HRT-u su pozvali predsjednik SDSS-a Vojislava Stanimirovića da gostuje u emisiji Otvoreno.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika