18.03.2009. / 16:43

Autor: Katarina Zorić

Hloverka: Šprajc je priznao pogrešku, ali nije namjerno ignorirao Pupovca

Pupovac je, naime, uputio kritiku HTV-u koji u nedjeljnom Dnevniku nije emitirao ni sekundu priloga sa izborne skupštine Samostalne demokratske srpske stranke

Hloverka Novak Srzić ističe kako propust nije bio zlonamjeranHloverka Novak Srzić ističe kako propust nije bio zlonamjeran"Primjedba Milorada Pupovca bila je na mjestu. Mi smo javni servis građana i sve parlamentarne stranke mogu dobiti dvije minute u Dnevniku, a to se u ovom slučaju nije ispoštovalo. Dogodila se urednička pogreška", izjavila je za nacional.hr Hloverka Novak Srzić, glavna urednica informativnog programa HTV-a. Pupovac je, naime, uputio kritiku HTV-u koji u nedjeljnom Dnevniku nije emitirao ni sekundu priloga sa izborne skupštine Samostalne demokratske srpske stranke.

"Urednik Dnevnika Zoran Šprajc priznao je da je pogriješio. Međutim, to nije bila nikakava zlonamjerna pogreška, već je uistinu riječ o propustu", pojasnila je Hloverka Novak Srzić. Kako je napomenula, o eventualnim sankcijama za Šprajca još će se razgovarati.

SDSS je zbog nedjeljnog propusta u Dnevniku uputio prosvjed HRT-u, a Pupovac je iznio primjedbu na sjednici saborskog Odbora za ljudska prava i nacionalne manjine.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika