10.04.2009. / 19:55

Autor: Martina Čizmić

Lažni Tuerk poziva Slovence na otkrivanje 'uništavača države'

Otkrivanje bi se trebalo dogoditi na javnom susretu 27. travnja na trgu republike u Ljubljani, gdje bi Tuerk navodno trebao održati govor

Danilo TuerkDanilo Tuerk"Stanje u Republici Sloceniji je veoma ozbiljno odnosno kritično i više ne možemo zatvarati oči pred tim. Nešto moramo napraviti", piše u pismu u kojem je potpisan Danilo Tuerk.

Pismo s naslovom 'Pomozimo predsjedniku' već nekoliko dana kruži slovenskim e-mail adresama. U njemu se poziva građane da mu pomognu napraviti prvi korak ka javnom otkrivanju 'uništavača države', koji se još uvijek gobate zbog neaktivnih državnih organa - policije, tužiteljstva i sudstva.

Otkrivanje bi se trebalo dogoditi na javnom susretu 27. travnja na trgu republike u Ljubljani, gdje bi Tuerk navodno trebao održati govor.

No, u uredu slovenskog predsjednika ističu da pismo zloupotrebljava ime predsjednika te u njegovo ime i ime ureda poziva građane na skup.

"Niti predsjednik Tuerk niti njegov ured nisu poslali nikakav poziv sa spomenutim sadržajem. Oštro osuđujemo takvu zloupotrebu imena predsjednika i ureda", priopćili su iz ureda predsjednika Tuerka.

Vezane vijesti

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenska središnja banka upozorila je u srijedu na rastuće gubitke slovenskih banaka zbog čega se i dalje smanjuju mogućnosti kreditiranja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika