11.04.2009. / 10:58

Autor: Hina

Uhićena trojica malodobnika zbog krađe hrvatske zastave u Beogradu

Krađu zastave osudili su najviši srbijanski dužnosnici, među kojima i predsjednik države Boris Tadić

Tinejdžeri su ukrali zastavu sa hrvatskog veleposlanstvaTinejdžeri su ukrali zastavu sa hrvatskog veleposlanstvaBeogradska policija uhitila je trojicu šesnaestogodišnjaka zbog sumnje da su s rezidencije hrvatskog veleposlanika u Beogradu skinuli zastavu Republike Hrvatske, prenosi u subotu internetski portal B92.

Uhićeni tinejdžeri sumnjiče se da su u noći 7. travnja ušli u dvorište rezidencije hrvatskog veleposlanika i s jarbola skinuli hrvatsku zastavu, a policija će u dogovoru s tužiteljem i sucem za malodobnike nastaviti rad na daljem rasvjetljavanju toga slučaja.

Nakon što je u noći na srijedu ukradena zastava, hrvatsko veleposlanstvo u Beogradu izrazilo je prosvjed srbijanskom ministarstvu vanjskih poslova zbog krađe hrvatske zastave s prostora rezidencije te zatražilo od vlasti da žurno reagiraju kako bi se primjereno zaštitili diplomatski objekti Republike Hrvatske u Beogradu.

Krađu zastave osudili su najviši srbijanski dužnosnici, među kojima i predsjednik države Boris Tadić, a ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić kazao je da će na temelju snimaka nadzornih kamera policija utvrditi identitet počinitelja te da će protiv njih biti poduzete sve zakonske mjere.

Vezane vijesti

Nikolić susretom s Tadićem nastavio konzultacije

Nikolić susretom s Tadićem nastavio konzultacije

Konzultacije srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića s parlamentarnim strankama o formiranju nove srbijanske vlade nastavljene su u srijedu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika