16.04.2009. / 12:13

Autor: Anamarija Kronast

Maybe baby: Angelina Jolie ponovno u drugom stanju?

Angie je navodno trudna punih devet tjedana, a oboje se nadaju kako bi im prinova mogla poboljšati prilično uzdrmanu vezu. Zbog toga su navodno odgodili i posvajanje djeteta iz Indije

Par već ima šestero djecePar već ima šestero djeceAngelina Jolie i Brad Pitt očito ne prestaju šokirati javnost! Naime, nakon što je nedavno odjeknuo trač o tome kako glumac želi svoju dragu Angie odvesti pred oltar i konačno ozakoniti njihovu višegodišnju ljubav, odmah nakon toga je ispalo da on to čini zato da bi mu glumica oprostila što je podlegao čarima njihove dadilje. Podjetimo, ona je bila plaćena da čuva djecu, a ne masira jednog od najpoželjnijih glumaca na svijetu.

I taman kada se činilo da će njihova lica sići s naslovnica tabloida, pojavila se vijest kako par planira posvojiti još jedno dijete, a u tom slučaju bi ih imali čak sedmero! No, nanovija vijest sve ovo baca u drugi plan jer se čini kako je lijepa Angelina ponovno u drugom stanju.

Čini se, kažu upućeni, da je suprugu oprostila flert. Angie je navodno trudna punih devet tjedana, a oboje se nadaju kako bi im prinova mogla poboljšati prilično uzdrmanu vezu. Osim toga, glasine o vjenčanju sve su tiše pa se čini kako je Brad ipak popustio, ali i Angie koja je nedavno izjavila da želi otvorenu vezu. Sada im je oboma ipak najvažnije posvetiti se popravljanju narušenih obiteljskih odnosa.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika