28.04.2009. / 18:11

Autor: Hina

Srbija: Nema pravnih mogućnosti za izručenje Jocića Hrvatskoj

Homen je, gostujući na beogradskoj televiziji B92, kazao da u dotičnu slučaju pravno nije moguće izručiti Jocića te da će mu biti suđeno u Beogradu

Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, uhićen je u ponedjeljak u BeograduSreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, uhićen je u ponedjeljak u BeograduDržavni tajnik u srbijanskom ministarstvu pravosuđa Slobodan Homen izjavio je u utorak da nema pravnih mogućnosti za izručenje Hrvatskoj Sretena Jocića, uhićena pod sumnjom da je umiješan u ubojstvo Ive Pukanića i njegova suradnika Nike Franjića.

Srbija i Hrvatska, po Homenovim riječima, nisu potpisale bilateralni sporazum o suradnji u takvim slučajevima, a srbijanski zakoni ne dopuštaju izručenje građana te države.

Homen je, gostujući na beogradskoj televiziji B92, kazao da u dotičnu slučaju pravno nije moguće izručiti Jocića te da će mu biti suđeno u Beogradu.

Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, uhićen je u ponedjeljak u Beogradu na nalog srbijanskog posebnog odvjetništva zbog osnovane sumnje da je umiješan u ubojstvo vlasnika zagrebačkog tjednika Nacionala Ive Pukanića i njegova suradnika Nike Franjića.

Vezane vijesti

Srpska mafija prijetila Karamarku

Srpska mafija prijetila Karamarku

Ministar Ostojić potvrdio je da zna za informaciju da je njegov prethodnik na ministarskom položaju Tomislav Karamarko primio prijetnje od srbijanske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika