06.05.2009. / 17:06

Autor: Anamarija Kronast

Smrt od droge: Predozirao se Alexander Mosley, sin šefa Formule 1

Tijelo 39-godišnjeg ugostitelja i ekonomista pronađeno je jučer u njegovoj kući u zapadnom dijelu Londona, a policija je izjavila kako je i prije imao problema s ovisnošću o opojnim drogama

Alexander Mosley (Foto: Daily Mail)Alexander Mosley (Foto: Daily Mail)Alexander Mosley, sin šefa Formule 1, Maxa Mosleya, jučer popodne je nađen mrtav, a sumnja se da je uzrok smrti predoziranje drogom.Tijelo 39-godišnjeg ugostitelja i ekonomista pronađeno je jučer u njegovoj kući u zapadnom dijelu Londona Policija je izjavila kako je i prije imao problema s ovisnošću o opojnim drogama, a nakon što su identificirali tijelo, odmah su zaključili kako je muškarac mrtav.

Dakako, policija ne daje nikakve služene izjave niti barata s mogućim imenima, no neslužbeno se doznaje kako je riječ o sinu Maxa Mosleya. On ga je i posljednji vidio živa, a navodno su njih dvojica bili vrlo prisni, o svemu su mogli otvoreno razgovarati pa je jedan od najmoćnijih ljudi u Formuli bio dobro upućen u sinove probleme. Nažalost, nije mu uspio pomoći na vrijeme da spriječi tragediju.

Pomogao je sinu da otvori restoran na Nothing Hillu. Inače, Alexander je studirao matematiku i bio dobar student, no zahvaljujući društvu počeo je koketirati s drogama dok se na kraju to nije pretvorilo u tešku ovisnost. Max Moseley ima još jednog sina, 37 godišnjeg Patricka koji nema problema s ovisnošću, a poput oca je potpuno shrvan zbog gubitka Alexandera.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika