13.05.2009. / 12:19

Autor: Anamarija Kronast

Otac Amy Winehouse: Upomoć, kći mi umire od alkohola!

Njezin otac Mitch Winehouse čak je i javno apelirao na nju moleći ju da još jednom razmisli o svojoj odluci i podrgne se rehabilitaciji

Amy izgleda sve lošijeAmy izgleda sve lošijePremda već jako dugo nije nikakva tajna da pjevačica Amy Winehouse ima problema s ovisnošću o alkoholu, situacija je iz dana u dan sve lošija. Naime, ma koliko pokušavala 25 godišnjakinja ne uspijeva pobijediti ovisnost.

Njezina obitelj misli da bi, od posjedica opijanja, mogla i umrijeti jer joj je organizam jako oslabljen
Njezin otac Mitch Winehouse čak je i javno apelirao na nju moleći ju da još jednom razmisli o svojoj odluci i podvrgne se rehabilitaciji.

-Ali ti si ta koja se odlučila izvući. Učini to opet i prestani piti -zavapio je Mitch koja smatra da je njegova ljubimica ovisnost o drogama zamijenila ovisnošću o alkoholu.
Naime, dosad je umalo dva puta umrla od psoljedica uzimanja droge, no na kraju se uspjela izliječiti. No, njezina obitelj nema snage za još jednu bitku.

- Odlučio sam se odmaknuti od toga i što se dogodi, dogodit će se. To je njen život. Njena karijera - tvrdiMitch koji vjeruje da ona mora preuzeti kontrolu nad vlastitim životom. On trenuttačno boravi s njom u St. Luciji dok se pokušava otrgnuti od problema s ovisnošću i napraviti svoj dugoočekivani treći album.

Vezane vijesti

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenija je u srijedu vratila kući četiri svoja vojnika koji su sudjelovali u mirovnoj operaciji KFOR na Kosovu, jer su zatečeni u alkoholiziranom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika