24.06.2009. / 13:06

Autor: Anamarija Kronast

Video: Oskarovac Joseph Brooks (71) optužen za silovanje 11 žena

Svoje je žrtve mamio on line oglasom, a “audicija” se održavala u njegovom stanu na Manahhatnu gdje ih je pokušavao opiti vinom, te im na sve moguće nimalo pristojne načine pokušao dati do znanja da je seks osnovni preduvjet za dobivanje uloge

Joseph Brooks (Foto: Daily Mail Online)Joseph Brooks (Foto: Daily Mail Online)Sedamdesetjednogodišnji Joseph Brooks, Oskarom nagrađen kompozitor skladbe "'You Light Up My Life," silovao je čak 11 žena pod izlikom da će im osigurati jednu od glavnih uloga u u svom novom filmu, objavio je danas britanski Daily Mail.

Svoje je žrtve mamio on line oglasom, a "audicija" se održavala u njegovom stanu na Manahhatnu gdje ih je pokušavao opiti vinom, te im na sve moguće nimalo pristojne načine pokušao dati do znanja da je seks osnovni preduvjet za dobivanje uloge.

Na koncu je jednoj od njih "puknuo" film te ga je prijavila policiji koja ga je, po 91 točki optužnice, optužila za silovanje, seksualno zlostavljanje i seksualni napad.

Brooks je, dakako, porekao sve optužbe, no sudac je odredio jamčevinu od 500 000 dolara ili 250 000 dolara u gotovini, no mora ih platiti do sutra.
Inače, njegove žrtve imale su 18 i 30 godina, a svima im je obećavao ulogu koja će ih proslaviti.

Skladba za koju je Brooks dobio Oscara:

Vezane vijesti

Strauss-Kahn pod istragom zbog prostitucije

Strauss-Kahn pod istragom zbog prostitucije

Bivši predsjednik Međunarodnog monetarnog fonda, Dominique Strauss-Kahn, pod istragom je francuske policije zbog navodne upletenosti u lanac… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika