10.07.2009. / 19:46

Autor: Boris Bilas

Željko Milovanović se brani šutnjom i tvrdi da mu je sve namješteno

Glasnovornica suda Maja Kovačević-Tomić navela je da detalje iz postupka ne može iznijeti u javnost jer je predmet označen kao strogo povjerljiv

Uhićenje Željka Milovanovića potkraj svibnja u BeograduUhićenje Željka Milovanovića potkraj svibnja u BeograduIstražni sudac Specijalnog suda za borbu protiv organiziranog kriminala u Beogradu saslušao je Željka Milovanovića, kojega se tereti da je sudjelovao u ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franjića. Milovanović se uglavnom branio šutnjom. Jedino je rekao da nije kriv i da mu je sve namješteno, prenosi HRT.

Milovanović je potkraj svibnja uhićen u središtu Beograda i otad je u pritvoru.

Milovanovićev odvjetnik Dušan Mašić kazao je da tužiteljstvo njegovom branjeniku na teret stavljaju kaznena djela ubojstva, zločinačkog udruživanja, nedozvoljenog držanja oružja i krivotvorenja isprava.

Glasnovornica suda Maja Kovačević-Tomić navela je da detalje iz postupka ne može iznijeti u javnost jer je predmet označen kao strogo povjerljiv.

Mašić je rekao da još nije primio rješenje istražnog suca o provođenju istrage protiv Milovanovića. Potvrdio da njegov branjenik ostaje u pritvoru koji mu je ranije određen zbog drugih kaznenih djela.

Vezane vijesti

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Vrhovni sud potvrdio je osuđujuću presudu Luki Mataniću i Amiru Mafalaniju zbog sudjelovanja u ubojstvu suvlasnika "Nacionala" Ive Pukanića, a od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika