03.08.2009. / 10:50

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza za kolovoz: suicidi i požari s ljudskim žrtvama

Planetarne konstelacije Merkura, Marsa, Saturna i Urana ''potresat'' će i sukobljavati skupine, pojedince, vlade, ekonomiju i prirodu. Svijetom će dominirati sukobi ekstremnih organiziranih skupina, vojnog i policijskog aparata, dobra i zla. Ekstremi u svakom slučaju

Anđelka SubašićAnđelka SubašićKolovoz je mjesec koji će biti vruć ne samo po vremenskoj već i po astrološkoj prognozi. Očekuje nas dosta napetosti na globalnom planu, a takve napetosti odražavaju se istovjetno na svakog pojedinca.

Planetarne konstelacije Merkura, Marsa, Saturna i Urana ''potresat'' će i sukobljavati skupine, pojedince, vlade, ekonomiju i prirodu. Globalna ekonomska kriza ide u svoju drugu fazu: mijenjanje fundamentalnog ekonomskog poretka i ekonomskih čimbenika. To je svojevrsna globalna ekonomska revolucija. To znači da će (u idućem desetljeću) slobodnu tržišnu ekonomiju zamijeniti svojevrsna kontrolirana državna i planska ekonomija. Naznake ili konture kako će to izgledati vidjet će se iz trendova ovoga kolovoza.

Svijetom će dominirati sukobi ekstremnih organiziranih skupina, vojnog i policijskog aparata, dobra i zla. Ekstremi u svakom slučaju. Oluje (čak uragani) na moru i na kopnu. Požari vrlo velikih opasnosti za naseljena mjesta i za zemljišta od posebne vrijednosti. Na žalost, s ljudskim žrtvama. Eksplozije na različitim stranama svijeta. Rasni nemiri (npr. SAD). Potresi.

Ljudi će svojom agresijom uzrokovati sukobe, prometne nesreće a prijeti i veliki broj suicida. Mediji na žalost neće moći, ali niti htjeti obrađivati pozitivne teme. Tako se širi ne samo strah i loše raspoloženje već ta silna energija uzrokuje vremenske nepogode. Čuvajte se u prometu. Ne iscrpljujte se fizički (puno srčanih tegoba i ozljeda zglobova) i ne ulazite u verbalne i fizičke sukobe. Budite oprezni u baratanju s oruđima, alatima, oružjem.

U kolovozu možemo izdvojiti slijedeće radne dane kao izuzetno rizične. Četvrtak 06.08, četvrtak 13.08., subota 15.08, nedjelja 16.08, četvrtak 20.08 i četvrtak 27.08. Tih dana nije dobro potpisivati važne ugovore. Poduzimanje aktivnosti prikladnije je dan ranije ili nakon navedenih datuma. Tada će vam, naime, stvari biti puno jasnije i imat ćete relevantnije informacije, kako u navedene dane ne biste doživjeli nepredviđena iznenađenja.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika