03.08.2009. / 11:09

Autor: Hina

Dvije trećine Slovenaca nezadovoljno vladom Boruta Pahora

Šezdeset šest posto ispitanika u anketi objavljenoj u Delu izjavilo je da Pahor nije ispunio njihova očekivanja otkako su njegovi Socijalni demokrati (SD) na parlamentarnim izborima prije deset mjeseci osvojili tijesnu većinu

Borut Pahor, slovenski premijerBorut Pahor, slovenski premijerSlovenski premijer Borut Pahor ne ispunjava očekivanja birača, pokazala je anketa koju je u ponedjeljak objavilo ljubljansko "Delo".

Šezdeset šest posto ispitanika u anketi provedenoj prošlog tjedna izjavilo je da Pahor nije ispunio njihova očekivanja otkako su njegovi Socijalni demokrati (SD) na parlamentarnim izborima prije deset mjeseci osvojili tijesnu većinu i formirali četveročlanu koalicijsku vladu lijevog centra.

Usto, 55 posto ispitanika smatra da Pahor vodi neodgovarajuću politiku postavljanja ljudi na odgovorna mjesta u stranci, te da zato SD-u prijeti raspad na nekoliko struja, objavio je vodeći slovenski list.

Po objavljenoj anketi Pahorovoj su vladi nešto sklonije ispitanice, ali je i među ženama 59 posto onih koji navode da Pahorovom vladom nisu zadovoljne.

Vezane vijesti

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenska središnja banka upozorila je u srijedu na rastuće gubitke slovenskih banaka zbog čega se i dalje smanjuju mogućnosti kreditiranja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika