07.09.2009. / 14:10

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Ljubavno-financijske afere potresaju svijet

Naša astrologinja Anđelka Subašić tvrdi kako će biti zanimljivo pratiti potpuno kontradiktorne izjave o krizi, od prevelikog optimizma do straha od produbljivanja krize. Naše banke pokušati će optimizmom vratiti povjerenje i povećati potrošnju

Anđelka SubašićAnđelka SubašićOvih dana na redu su pitanja koja nismo riješili na vrijeme i do kraja. Neka od njih ''vuku se'' još od svibnja ove godine. Pažljivo moramo pisati, obzirno i precizno se izražavati, paziti što potpisujemo i obraćati pažnju na naizgled sitnice i datalje u ugovorima jer oni mogu kasnije postati presudni.

Međunarodne telefonske i Internetske veze često će se blokirati i brkati. U trgovinama će nam često ispostavljati krive račune. Pregovori će se odvijati kao ''pokvareni telefon'' i vraćati će stvari na početak. Cijeli tjedan će atmosfera odisati relativnim mirom, kao da su svi konačno počeli razmišljati i raditi.

Manje je ekscesa nego inače. Iskoristite to za konstruktivan posao u tišini. Pojedinci iz političkog i društvenog establišmenta davat će izjave i pojašnjenja o događajima koji su za nas do sada bili svojevrsna nepoznanica. Mladi ljudi, oni pompozni i puni (lažnog) samopouzdanja isticati će se svojim postupcima.

Oni će se hvaliti s onim čega bi se mnogi stidjeli. Biti će i ljubavno-financijskih afera koje će dokazati kako su ljubav i materijalno u međusobno čvrstom odnosu (kada nema ljubavi tada je materijalno nadomjestak). Zanimljivo će biti pratiti potpuno kontradiktorne izjave o krizi, od prevelikoga optimizma do straha od produbljivanja krize. Naše banke pokušati će optimizmom vratiti povjerenje i potrošnju (kredite, pogotovu stambene).

Izrael, Kina i Italija biti će u žiži zbivanja. U Americi će dominirati žena autoritet u humanitarnom projektu, te zdravstvenoj reformi koja će pogodovati većinskoj populaciji (djeci, ženama, siromašnijem sloju) i dolazi do obrata tj podrške Obami u tom procesu (zahvaljujući ženi), a i izvještaji o povećanju produktivnosti i inicijativi u automobilskoj industriji. Neki od njihovih prehrambenih lanaca mogao bi biti izložen agresiji.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika