10.09.2009. / 16:16

Autor: Daria Grudić

Charlie Sheen želi sastanak s Obamom da mu "objasni" kako se dogodio 11. rujna

Prema njegovim ''informacijama'' Bushev i Cheneyjev režim stoje iza napada koji je poslužio kao izlika za napad na Irak. Sheen također insinuira da Osama bin Laden radi za američku Vladu

Charlie Sheen traži sastanak s američkim predsjednikomCharlie Sheen traži sastanak s američkim predsjednikomAmerički glumac Charlie Sheen očito je potpuno pomiješao stvarnost i snove. Naime, traži hitan sastanak s američkim predsjednikom Barackom Obamom kako bi mu objasnio da je napad 11. rujna organizirala američka vlada.

Ovo nije scenarij nekog filma, zvijezda humoristične serije ''Dva i pol muškarca'' u jednom je intervjuu otkrio svoj imaginarni razgovor s Obamom, kojeg je javno podupirao za vrijeme prošlogogodišnjih izbora. U tom razgovoru on pokušava uvjeriti predsjednika da prijeđe s 'tamne strane'.

Ovaj 44-godišnji glumac tvrdi da je službena priča oko 11. rujna velika varka i ''izgovor za sistematsko rušenje Ustava i prava Amerikanaca''. Prema njegovim ''informacijama'' Bushev i Cheneyjev režim stoje iza napada koji je poslužio kao izlika za napad na Irak. Sheen također insinuira da Osama bin Laden radi za američku Vladu. Godinama sumnja u istinitost događaja tog kobnog dana i nakon njega i u zamišljenom razgovoru s predsjednikom traži odgovor na ''bezbroj neodgovorenih pitanja o svemu tome''.

Sheen je bivši muž glumice Denise Richards, koja je otkrila kako je glumac ovisnik o kocki, prostitutkama i lijekovima. Dok Sheen otvoreno razgovara o svojim problemima s drogom, u isto vrijeme negira optužbe bivše žene. Denise je njegova uvjerenja o događajima 11. rujna iskoristila kao dokaz na sudu da glumac nije normalan. Zatražila je i dobila zabranu pristupa.

Sheen je sada oženjen s Brooke Mueller s kojom ima dvoje djece.

Vezane vijesti

33 godine zatvora liječniku koji je 'otkrio' Bin Ladena

33 godine zatvora liječniku koji je 'otkrio' Bin Ladena

Pakistanski liječnik koji je pomogao američkoj obavještajnoj agenciji da pronađe Osamu bin Ladena osuđen je na 33 godine zatvora, službeno je… Više

Komentari

registracija
30/6/09

Marceza, 10.09.09. 21:35

Možda i nije lud...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika