21.09.2009. / 10:56

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Ministri i predsjednički kandidati uhvaćeni u laži

Svjedočiti ćemo zanimljivom periodu sukoba izjava i djela. Čelnici od nivoa gradonačelnika, vojske, policije pa do ministara (kod nas i predsjednički kandidati) biti će jednostavno uhvaćeni u laži. U to su uključene financijske i seksualne afere

Anđelka SubašićAnđelka SubašićVama koji pratite ove prognoze vjerojatno nije promaklo da se neke konkretne prognoze za jedan tjedan nerijetko ostvare u sljedećem. To se događa iz dva razloga: neprecizni podaci i vremenska razlika (ovo se odnosi na svijet), a drugi razlog je činjenica da mi o određenom događaju budemo informirani nešto kasnije nego što se on dogodi (ostavke, odluke i sl).

Pretposljednji tjedan rujna započinje današnjim danom u kojem ne možemo očekivati optimizam. Stelijum planeta na 176 stupnju ekliptike utječe na preispitivanje stvarnosti, na prekomjernu kritičnost u svemu, na loše izražavanje i na nesigurnost (iz koje nastaje frustracija) u odnosima s drugim ljudima. Nedostaje maštovitosti i romantike, tolerancije i međusobnog uvažavanja.

Siromašniji društveni slojevi, radnici, poljoprivrednici, bez obzira u kakvom društvu žive izraziti će svoje nezadovoljstvo. Tako se ne samo kod nas već i diljem Europe i svijeta mogu očekivati najave prosvjeda i štrajkova, posebice krajem tjedna. To podrazumijeva blokade u prometu.
Odroni zemljišta ugroziti će željeznički i cestovni promet.

Ekologija je u prvom planu što zbog crne statistike, a što zbog znanstvenih otkrića u tom području, odnosno praktičnih rješenja.

Svjedočiti ćemo zanimljivom periodu sukoba izjava i djela. Čelnici od nivoa gradonačelnika, vojske, policije pa do ministara (kod nas i predsjednički kandidati) biti će jednostavno uhvaćeni u laži. U to su uključene financijske i seksualne afere.

Premijerka ima vrlo naporan tjedan. Izložena pritiscima morati će donositi odluke na koje nije bila spremna i koje nije planirala. Njezin autoritet ovisi o njezinim konkretnim potezima prema nelojalnima i nepoštenim suradnicima među kojima su i oni najbliži i statusno najviši. Zbog tih suradnika doživjeti će neugodnosti i morat će reagirati vrlo oštro. Teško će iznuditi ostavku ali ipak bi se jedna mogla desiti.

Ponovno ćemo slušati optužujuću ciničnu retoriku i ishitrene izjave našeg predsjednika. Istovremeno će američki predsjednik uvjeravati naciju i dobiti podršku širokog pučanstva i demokrata za svoj socijalni program i zdravstvenu reformu.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika