20.10.2009. / 17:10

Autor: Anđelka Subašić

Horoskop otkriva: Priznanje preljuba je početak kraja Kerumove političke karijere

Naša ugledna business astrologinja Anđelka Subašić analizirala je horoskop splitskog gradonačelnika i zaključila kako će mu od studenog ove do ožujka slijedeće godine trebati snage, energije, ali prije svega mudrosti . Svibanj iduće godine značit će definitivan rasplet

Željko KerumŽeljko KerumŽeljko Kerum rođen je 25.rujna 1960. On je potvrda individualnosti. Izražena mu je svojeglavost do granica prkosa. Tvrdoglavost mu pomaže u obračunu s konkurencijom i želji da bude na vrhu ili pri vrhu. Voli raditi u partnerstvu i timu, ali se zna da je njegova riječ zadnja. Odlično procijeni ljude. Rukovodi se za osjećajem sreće i ona mu je uvijek naklonjena.

Kao muškarac je romantičan i zaljubi se vrlo brzo. Žene su vrlo važne u njegovom životu: one su mu inspiracija, motivacija, partnerice. Traži njihovu poduzetnost ali vrlo je sklon vanjskom izgledu (njegovane, lijepih proporcija, inteligentne).

Velikodušan je (blago njegovim odabranicama). Vrlo je vezan za obitelj i voli se brinuti o članovima obitelji. Vrlo je popularan među prijateljima i mnogobrojnim prijateljicama. Nije pokvaren niti podmukao. Ponosan je i pompozan (zrači samopouzdanjem i kada nije tako).

Prolazi zaista kroz životnu avanturu: totalne promjene. Usudio se ući u utrku za gradonačelnika i pobijediti. Sada se usudi promijeniti obiteljski status i način života. Hrabro se izlaže javnosti i preuzima odgovornost za svoje postupke.

Usprkos svemu malo je prehrabar i otvara ''Pandorinu kutiju''. Slijedi borba unutar obitelji, potpomognuta ''pomagačima'' izvana (prikriveni i otvoreni neprijatelji), borba za nasljedstvo, borba za vlast. Od studenog ove godine do ožujka sljedeće trebati će mu snage, energije ali prije svega mudrosti (mudrost mu je najslabija karika).

Svibanj iduće godine znači definitivan rasplet. Najčešće se u takvim zaokretima (praćenim stresovima i pritiscima) u srednjoj životnoj dobi naruši zdravlje.

Vjerojatno će ''kralj abdicirati'' unutar godinu dana vladavine, bez obzira na sretnu zvijezdu koja ga prati. Šteta. Kerum ima odlične ideje, osebujan stil, dobročinstvo i iskrenu ljudsku dimenziju za "prijestolje".

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika