27.10.2009. / 13:15

Autor: Andrea Belin

Očekivano: Ankica Kerum zatražila od suda blokadu bračne imovine

To je privremena mjera koju sud prihvaća na zahtjev jednog od bračnih partnera prije same podjele imovine zbog razriješenja bračnih dužnoosti, a prije nego se imovina ne podijeli, Željko ne može ništa prodati niti staviti pod hipoteku

Željko KerumŽeljko KerumNakon četiri dana odmora, splitski gradonačelnik Željko Kerum vratio se svakodnevnim obavezama s osmijehom na licu. Međutim, vijest da je njegova, uskoro bivša supruga Ankica , zatražila blokadu bračne imovine dok se ne utvrdi što će biti čije, pokvarila mu je raspoloženje.

Inače, to je privremena mjera koju sud prihvaća na zahtjev jednog od bračnih partnera prije same podjele imovine zbog razriješenja bračnih dužnosti.

To bi značilo da prije nego se imovina stečena u braku ne podijeli, Željko ne može ništa prodati niti staviti pod hipoteku.

Podsjetimo, prema imovinskoj kartici predanoj Saboru prije nekoliko mjeseci, splitski gradonačelnik ima oko 130 milijuna kuna. Na svoje ime prijavio je šest kuća, dva vrijedna zemljišta, hotel i oko 60 milijuna kuna ušteđevine, dok je tvrtka Joker i istoimeni centar u kojemu i Fani ima dućan, u formalnom vlasništvu supruge Ankice koja još ima 350 tisuća kuna ušteđevine, a obiteljska kuća je zajednička.

U cijelom priči najzanimljivije je to što je trgovači centar Joker u formalnom vlasništvu supruge, a Kerum je navodno namjeravao dići kredit za završne radove na hotelu Marjan. Kako bi banka bila osigurna da će Željko vraćati kredit, tražila su hipoteku nad Jokerom, a za odobrenje je potreban i potpis njegove supruge.

Na kraju se može zaključiti da će ovaj razvod braka, ukoliko se supružnici ne uspiju ništa dogovoriti, biti zasigurno jedan od zanimljivijh u posljednjih nekoliko godina.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 27.10.09. 20:24

Ubila te ljubav Kerume. Idi hitno u crkvu, jer jedino ti tamo mogu pomoci...Mogao bi se udruziti i s Dikanom. Njemu ide. Vidis, lomi srdasca, ali imovinu ne da...Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi. Onoj maloj Lambasi daje baksis i ona, tuka kakva jest, misli da je sretna.
Evo ja toliko, a ti se snadji Kerume. I budi fer prema Ankici i ne sitnicari, jer Dom Juan de Marco nije bio cicija.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika