04.11.2009. / 15:30

Autor: Andrea Belin

Glumci Steve Martin i Alec Baldwin voditi će 75. dodjelu Oscara

Producenti showa Adam Shankman i Bill Mechanic smatraju da je ovaj hollywoodski dvojac dobitna kombinacija za dodjelu, a glumci također ne mogu sakriti oduševljenje

Alec BaldwinAlec BaldwinAmerički glumci, šezdesetčetverogodišnji Steve Martin i pedesetjednogodišnji Alec Baldwin zajedno će voditi dodjelu Oscara koja se održavati 7. ožujka sljedeće godine u Kodak Theatreu u Hollywoodu.

Doduše, Martin je vodio dodjelu najcjenjenijih glumačkih nagrada već dva puta, dok je Baldwin debitant u toj ulozi.

"Uvjereni smo kako su njih dvojica dobitna kombinacija za dodjelu. Steve već ima iskustva jer je dva puta vodio dodjelu, a Alec će sigurno unijeti svježinu", smatraju producenti showa Adam Shankman i Bill Mechanic.

Nakon 23 godine Oscar prvi put ima dva voditelja
Nakon 1987. godine ovo je prvi put da će dodjela ove prestižne nagrade imati dva voditelja. Prošlogodišnji voditelj, Australac Hugh Jackman, prošloga je tjedna odbio novi angažman.

Inače, Steve Martin se proslavio kao "stand up" komičar i to potvrdio ulogama u brojnim filmskim komedijama. Baldwin je u Hollywoodu ostvario uloge mnogo šireg profila, među ostalim i one u filmskim i televizijskim komedijama.

Vezane vijesti

"Rango" dobio Oscara za animirani film, "Udefeated" za dokumentarni

"Rango" dobio Oscara za animirani film, "Udefeated" za dokumentarni

Oscara za najbolji animirani film osvojio je "Rango" Gorea Verbinskog, dok je najboljim dokumentarnim filmom proglašen "Undefeated" Daniela Lindsaya… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika