25.11.2009. / 18:39

Autor: Hina

Tuga u Sloveniji: Schwarzenegger otkazao posjet Ljubljani

Iako su ga u posjet pozvali i premijer Borut Pahor i ministar Karl Erjavec, kalifornijski guverner neće svratiti u Sloveniju

Arnold SchwarzeneggerArnold SchwarzeneggerIako su se u Sloveniji veselili posjetu poznatog američkog glumca i kalifornijskog guvernera, Arnold Schwarzenegger vjerojatno se neće odazvati tom pozivu.

Kako je objavila televizijska postaja POP-TV, ured kalifornijskog guvernera poručio je da će Schwarzenegger samo na nekoliko sati boraviti u Kopenhagenu u prosincu na svjetskom sastanku o klimatskim promjenama, što znači da neće posjetiti ni rodni Graz u Austriji, ni Sloveniju kamo su ga bili pozvali premijer Borut Pahor i ministar okoliša Karl Erjavec.

Ništa od predavanja

Pahorov ured je u početku studenog potvrdio da je sa Schwarzeneggerom uspostavio vezu i da se usklađuju termini za njegov dolazak u Sloveniju u početku prosinca. No posjet je vjerojatno otpao jer Schwarzenegger zbog velikih obveza neće posjetiti ni svoju domovinu Austriju, odnosno Graz, javila je komercijalna televizijska postaja POP-TV.

Slovenska vlada računala je da će Schwarzenegger u Ljubljani održati predavanje o energetskoj politici u Kaliforniji koja je prije tri godine donijela zakon po kojemu do 2050. svoje emisije stakleničkih plinova namjerava smanjiti za 80 posto, koristeći se alternativnim tehnologijama poput vjetroelektrana i drugih izvora obnovljive energije.

Vezane vijesti

Linić investicijama u energetiku planira pokrenuti gospodarstvo

Linić investicijama u energetiku planira pokrenuti gospodarstvo

Ministar financija Slavko Linić poručio je s radnog ručka u organizaciji Američke trgovinske komore u Hrvatskoj kako su ključ oporavka gospodarstva… Više

Komentari

registracija
24/5/09

Sharp, 25.11.09. 18:59

E jebiga, vjerojatno je nije naso na karti...


registracija
8/7/09

bankar, 26.11.09. 01:29

aaaa jadnici


registracija
24/6/09

Schengen, 26.11.09. 09:00

Velika tuga,veća bi bila jedino kada bi posjet otkazao Luka Bebić,on je naime još pametniji?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika