01.12.2009. / 12:02

Autor: Andrea Belin

Smrt zbog ljepote: Bivša misica umrla nakon operacije guze

Majka osmogodišnjih blizanaca se prepustila vještim rukama estetskih kirurga jer je željela imati čvršću stražnjicu. Dan nakon operacije nastupila je plućna embolija koja je uzrokovala smrt

Solange MagnanoSolange MagnanoTridesetosomogodišnja misica Argentine, Solange Magnano, koja je ovu titulu osvojila prije petnaest godina, preminula je u nedjelju, tri dana nakon estetske operacije na stražnjici.

Majka osmogodišnjih blizanaca se prepustila vještim rukama estetskih kirurga još prošli četvrtak, a već sljedeći dan pojavile su se komplikacije pa je prevezena u bolnicu.

Dijagnosticirana joj je plućna embolija koja je najvjerojatnije uzrokovala smrt.

"Žena, koja je imala sve, sada je mrtva jer je željala imati mrvicu čvršću stražnjicu", kazao je obiteljski prijatelj, dizajner Roberto Piazza.

Solange je navodno vjerovala kako podizanje stražnjice nije zahtjevna operacija i zbog toga se odlučila na taj zahvat.

Bivši predsjednik udruženja plastičnih kirurga Buenos Airesa, Juan Carlos Seiler, tvrdi kako postoji mogućnost da je bivša misica preminula zbog neprofesionalnosti estetskog kirurga.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika