24.12.2009. / 15:15

Autor: Totalsport

Ronaldinho: Sljedeće godine po SP, LP i Seriju A

Osvrt na 2009. godinu napravio je brazilski as Milana Ronaldinho naglasivši kako je ona bila godina napretka

RonaldinhoRonaldinhoOsvrt na 2009. godinu napravio je brazilski as Milana Ronaldinho naglasivši kako je ona bila godina napretka. U sljedećoj talijanski nogometni gigant cilja na naslov u Ligi prvaka, dodao je...

I ne samo na njega, već i na naslov najbolje momčadi u Seriji A. Ti su dosezi, tvrdi brazilski nogometaš, sasvim dohvatljivi.

- Godina koja je na izmaku bila je dobra i za klub i za mene osobno, a sljedeća će biti još i bolja. Želim dobro igrati u talijanskom prvenstvu i Ligi prvaka, natjecanjima u kojima će, siguran sam, Milan biti u konkurenciji za naslov sve do samoga kraja - zbori Ronaldinho koji ne odbacuje niti mogućnost da se priključi reprezentaciji u lovu na naslov svjetskih nogometnih prvaka.

Sljedeće se godine u Južnoafričkoj Republici igra svjetska nogometna smotra na kojoj će, nada se Ronaldinho, i sam prisustvovati.

- Sanjam o tome, ali svoje mjesto ne želim zaslužiti pričom kroz medije. Želim da za mene govore brojke, na taj način hoću izboriti poziv - zaključio je.

Vezane vijesti

'Neuspjeh Rija+20'

'Neuspjeh Rija+20'

Susret na vrhu UN-a o održivom razvoju Rio+20 završio se u petak usvajanjem izjave koja otvara put zelenom rastu planeta, više ekološki i socijalno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika