03.01.2010. / 10:02

Autor: Andrea Belin

Još ga nije preboljela: Jennifer Aniston želi biti blizu Brada Pitta

Zvijezda humoristične serije „Prijatelji“ navodno je nedavno izjavila kako bi željela snimati film u kojem će glumiti i trenutačno, nevjenčani suprug Angeline Jolie

Jennifer Aniston, Brad PittJennifer Aniston, Brad PittGlumica Jennifer Aniston, očigledno još uvijek nije preboljela svog bivšeg supruga Brada Pitta.

Naime, zvijezda humoristične serije „Prijatelji", navodno je nedavno izjavila kako bi željela snimati film u kojem će glumiti i trenutačno, nevjenčani suprug Angeline Jolie.

Da bi voljela raditi s Bradom tvrdi i neimenovani izvor blizak glumici koji je kazao kako ona o tome razmišlja već duže vrijeme.

Što o tome misli Angelina još uvijek nije poznato, ali s obzirom da je nedavno izjavila kako joj vjernost partnera nije osobito važna, zajedničko snimanje bivših supružnika ne bi joj trebalo smetati.

Osim što želi snimati film s bivšom ljubavi, Aniston planira otvoriti meksički restoran u New Yorku u kojem će raditi i kao konobarica.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika