03.01.2010. / 13:57

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Dodik opovrgava: Nisam dao potporu Milanu Bandiću

Nedavno je glavni tajnik SNSD-a Rajko Vasić izjavio kako bi "za Hrvatsku je bolje da pobijedi Bandić jer je praktičniji i realniji čovjek"

Milorad DodikMilorad DodikIako se tom informacijom baratalo tijekom predsjedničke kampanje u Hrvatskoj, predsjednik vlade Republike Srpske Milorad Dodik odbacio je navode da podržava bilo kojeg kandidata na izborima za hrvatskog predsjednika. Dodao je kako su izbori unutarnje pitanje Republike Hrvatske.

"Predsjednički izbori su unutarnja stvar Hrvatske i vlada RS-a i Stranka nezavisnih socijaldemokrata nisu se opredjeljivali ni za jednog kandidata, ali će napraviti sve na razvoju dobrosusjedskih odnosa s legitimno izabranim hrvatskim predsjednikom", izjavio je Dodik za nedjeljno izdanje banjalučkih Nezavisnih novina.

Ne podržavamo nikoga

Dodao je da time opovrgava nagađanja da vlada RS-a i vladajući SNSD podržavaju jednog od kandidata u drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj.

Nedavno je glavni tajnik SNSD-a Rajko Vasić izjavio kako bi "za Hrvatsku je bolje da pobijedi Bandić jer je praktičniji i realniji čovjek", a SDP-ov kandidat za hrvatskog predsjednika Ivo Josipović također je rekao u jednome od televizijskih sučeljavanja da Milana Bandića podržavaju Milorad Dodik i vlasti RS-a.

Vezane vijesti

Dodik se miješa u koalicijske pregovore u Beogradu

Dodik se miješa u koalicijske pregovore u Beogradu

Pregovori DS-a i SPS-a već nekoliko dana tapkaju na mjestu. Iako je matematika na njihovoj strani, u pokušaje formiranja nove srbijanske vlade sada… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika