07.01.2010. / 17:11

Autor: Ivica Medo

Futsal: Nacional testira Sloveniju uoči Eura u Mađarskoj

Vodeća momčad Prve hrvatske malonogometne lige Nacional 10. siječnja 2010. odigrat će prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Slovenije u Laškom

Robert GrdovićRobert GrdovićVodeća momčad Prve hrvatske malonogometne lige Nacional 10. siječnja 2010. odigrat će prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Slovenije u Laškom.

To će biti i posljednja provjera slovenske reprezentacije pred Europsko prvenstvo u Mađarskoj koje započinje 19. siječnja.

Nacional je uvjerljivo vodeća momčad 1. HMNL sa jedanaest pobjeda u jedanaest odigranih kola i gol-razlikom 55:14, pa se može reći kako je svojim radom i kvalitetom dobio posebnu čast da bude "sparing partner" reprezentaciji koja će nastupiti na Europskom prvenstvu.

Utakmica sa Slovenijom od posebnog je značaja za portugalskog stručnjaka na klupi Nacionala Tiaga Polida, novog izbornika hrvatske malonogometne reprezentacije.

Naime, Nacional u svojim redovima ima najviše hrvatskih reprezentativaca i ovom prilikom će predstavljati Hrvatsku u sudaru s nacionalnom selekcijom Slovenije.

Polido će stoga imati priliku vidjeti mogu li se igrači Nacionala, koji čine okosnicu hrvatske reprezentacije, uspješno nositi sa reprezentacijom sudionikom predstojećeg Europskog prvenstva.

Podsjećamo da Hrvatska nije uspjela izboriti plasman na Euro pod ravnanjem bivšeg izbornika Miće Martića.

Utakmica reprezentacije Slovenije i Nacionala na rasporedu je u 16.00 sati u Sportskoj dvorani u Laškom.

Vezane vijesti

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenska središnja banka upozorila je u srijedu na rastuće gubitke slovenskih banaka zbog čega se i dalje smanjuju mogućnosti kreditiranja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika