26.01.2010. / 17:24

Autor: Andrea Belin

Bruce Willis želi da mu 23 godine mlađa supruga rodi dijete

Zvijezda filmskog serijala "Umri muški" u posljednje vrijeme često govori kako želi postati otac. Osim o braku s Emmom Heming, Willis je ponešto kazao o odnosu s bivšom suprugom Demi Moore i njihovim kćerima

Bruce Willis i Ema HemingBruce Willis i Ema HemingUnatoč tome što je još prije nekoliko godina prošao pedesetu, hollywoodski glumac Bruce Willis ima neopisivu želju za očinstvom.

Kako pišu američki tabloidi, zvijezda filmskog serijala "Umri muški" već je u nekoliko navrata izjavio da želi uskoro postati otac.
No, osim o braku s dvadeset i tri godine mlađom Emmom Heming, Willis često govori i o svojim kćerima koje ima iz braka s glumicom Demi Moore.

Svojedobno je navodno priznao da se užasno boji da Rumer, Scout LaRue i Tallulah Belle ne slijede njegov primjer i postanu hollywoodske glumice.

Nadalje je kazao kako mnogi ne mogu vjerovati da je s Moore i njezinim suprugom Ashtonom Kutcherom u izuzetno dobrim odnosima, ali on u tome ne vidi ništa neobično.

Podsjetimo, Willis i Heming vjenčali su se krajem ožujka prošle godine. Sudbonosno "da" rekli su jedno drugome na Karipskom otočju.

Vezane vijesti

Bivši ljubljanski nadbiskup niječe tvrdnje o očinstvu

Bivši ljubljanski nadbiskup niječe tvrdnje o očinstvu

Bivši ljubljanski nadbiskup Alojzij Uran zanijekao je nagađanja kako je njegov prestanak djelovanja u slovenskoj biskupskoj konferenciji posljedica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika