01.02.2010. / 10:25

Autor: Andrea Belin

Konačna odluka: Kerumova Fani će ipak roditi u Zagrebu

Premda su svojedobno govorili kako će se beba roditi u novom splitskom rodilištu, čini se da će Fani prvi put postati majka u nekom zagrebačkom rodilištu. Upravo zbog toga par je navodno kupio i stan u glavnom gradu Hrvatske gdje će se majka i beba smjestiti po izlasku iz bolnice

Željko KerumŽeljko KerumIako se krajem prosinca šuškalo o njihovom prekidu, splitski gradonačelnik i njegova dvadesetpetpetogodišnja ljubavnica Fani Horvat uselili su se prije nekoliko dana u svoju kuću na Mejama.

Budući da se bliži dan poroda, par se u posljednje vrijeme sve manje pojavljuje zajedno u javnosti, međutim ovog vikenda snimljeni su kako ispijaju kavu na splitskoj rivi, a jednu večer prije proveli su u splitskom klubu Hedonist.

Kako prenosi Jutarnji list, ljubavnici su već dogovorili i neke detalje oko poroda. Premda su svojedobno govorili kako će se beba roditi u novom splitskom rodilištu, čini se da će Fani prvi put postati majka u Zagrebu.

Upravo zbog toga par je navodno kupio i stan u glavnom gradu Hrvatske gdje će se majka i beba smjestiti po izlasku iz bolnice.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika