25.02.2010. / 17:07

Autor: Martina Čizmić

Mobilni backup - spasite sve kontakte iz mobitela na sigurno

Usluga mobilni backup omogućuje pohranu i sinkroniziranje kontakata iz imenika telefona te ostalih podataka poput kalendara, bilježaka, zadataka, SMS poruka i ostalih aplikacija (ovisno o modelu mobilnog uređaja) iz mobilnog uređaja na računalnu aplikaciju

Sve o usluzi mobilni backup dostupno je na web stranicama Tele2Sve o usluzi mobilni backup dostupno je na web stranicama Tele2Većini se korisnika mobilnih telefona barem jednom dogodilo da su zbog kvara na uređaju, njgove promjene, gubitka ili krađe ostali bez veoma važnih kontakata. Mnogi su tome doskočili sinhroniziranjem podataka u mobilnim telefonima sa osobnim računalom. No, Tele2 je ponudio uslugu koja će većini korisnika biti veoma prihvatljiva i jednostavna za korištenje.

Usluga mobilni backup omogućuje pohranu i sinkroniziranje kontakata iz imenika telefona te ostalih podataka poput kalendara, bilježaka, zadataka, SMS poruka i ostalih aplikacija (ovisno o modelu mobilnog uređaja) iz mobilnog uređaja na računalnu aplikaciju. Usluga Tele2 mobilni backup posebno je korisna ukoliko korisnik izgubi mobilni telefon ili ga zamijeni novim, budući da se kontakti i ostali podaci čuvaju na zaštićenom Tele2 poslužitelju te se vrlo lako spremaju na novi mobilni uređaj što će posebno pogodovati i svim poslovnim korisnicima.

Usluga mobilni backup može se aktivirati pomoću SMS poruke, registracijom putem portala Moj Tele2, na web stranici usluge Mobilni backup ili na wap stranici usluge mobilni backup.

Jedinstvena usluga Tele2 mobilni backup besplatna je prvih 60 dana po aktivaciji, a nakon toga cijena usluge iznosi samo 5,95 kuna mjesečno.

Vezane vijesti

H1 ulazi i u mobilnu telefoniju

H1 ulazi i u mobilnu telefoniju

Nakon tri mobilna operatera i jednog virtualnog, Hrvatska će uskoro dobiti još jednu virtualnu mobilnu mrežu. H1 Telekom dobio je od HAKOM-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika