04.03.2010. / 14:44

Autor: Hina

Sacha Baron Cohen ipak neće najavljivati Oscare

Komičar se navodno trebao pojaviti kao žena plave kože iz naroda Na'vija koja trgajući večernju haljinu otkriva da je trudna i zatim redatelja filma "Avatara" Jamesa Camerona optužuje za očinstvo

Sacha Baron CohenSacha Baron CohenAmerička filmska akademija skinula je kontroverznog britanskog komičara Sachu Barona Cohena s popisa najavljivača na ovogodišnjoj dodjeli Oscara jer se skeč koji je namjeravao izvesti s Benom Stillerom organizatorima učinio nepriličnim, objavio je Los Angeles Times.

Cohen se navodno trebao pojaviti kao žena plave kože iz naroda Na'vija koja trgajući večernju haljinu otkriva da je trudna i zatim redatelja filma "Avatara" Jamesa Camerona optužuje za očinstvo.

Producent dodjele nagrada Bill Mechanic navodno se pribojavao da se Cameronu šala neće svidjeti pa je Cohena zamolio da je promijeni, piše LA Times, a ovaj je to očito odbio.

List dalje piše da je Akademija potvrdila da Cohen, autor Borata i Brune, više nije na popisu prezentera, a njegov glasnogovornik izjavio da je komičar imao "kreativne nesuglasice" s Akademijom.
Inače, Oscari se dodjeljuju 7. ožujka.

Vezane vijesti

Multimilijarderi ulažu u otkrivanje minerala na asteroidima

Multimilijarderi ulažu u otkrivanje minerala na asteroidima

Izvršni direktori Googlea Larry Page i Eric Schmidt, te filmaš James Cameron, uložit će goleme iznose novca u istraživanje i eventualno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika