04.03.2010. / 17:19

Autor: Andrea Belin

Angelina Jolie imala seksualanu aferu s Mickom Jaggerom?

Autorica knjige utorica knjige "Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story" tvrdi da je glumica svojedobno ljubovala i s jednim od osnivača Rolling Stonesa

Angelina JolieAngelina JolieDa je Angelina Jolie nevjerna svom nevjenčanom suprugu šuška se već neko vrijeme, a isto tvrdi i Jenny Paul, autorica knjige "Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story" koja će se uskoro pojaviti na tržištu.

Ona u svojoj knjizi piše kako je hollywoodska glumica, u isto vrijeme kada je započela vezu s Bradom Pittom, bila ljubavnica Ralpha Fiennesa i svog bivšeg supruga Johnnyja Leeja Millera.
Prema tvrdnjama ove spisateljice, majka šestero djece je svojedobno ljubovala i s Mickom Jaggerom.

Bilo je to prije trinaest godina kada je snimala spot za njegovu pjesmu "Anybody Seen My Baby", a seksualne odnose navodno su upražnjavali i tijekom 2003. godine.
Osim Angelininim seksualnim aferama, Jenny Paul je otkrila kako je glumica, u trenutku kada je počela ljubavnu vezu s Pittom, znala da je njegov brak s Jennifer Aniston doživio svoj vrhunac.

U nastavku piše kako su nevjenčani supružnici planirali imati trinaestero djece od kojih bi neka bila biološka dok bi ostatak posvojili.

Iako se u posljednje vrijeme ne prestaje pisali kako je Angelina Jolie ta koja o svemu odlučuje u njihovoj vezi, čini se da je prava istina potpuno drugačija.

"Odnos moći u vezi se promijenio. Angelina je otpočetka nosila hlače, ali sada ih nosi Brad", tvrdi autorica knjige koja je život slavnog para proučavala posljednjih šest godina.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika