08.03.2010. / 12:50

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Smrt poznate osobe i kompromitiranje premijerke

Poznata astrologinja Anđelka Subašić predviđa tjedan u kojem će neke poznate osobe ponovno biti u lošem položaju. Premijerka bi trebala pomno paziti na izjave i po mogućnosti što manje se javno očitovati u ovome tjednu, a neki zlobnici izvlačiti će joj iz prošlosti kompromitirajuće stavove

Jadranka KosorJadranka KosorU ovome tjednu planete su se rasporedile u dvije grupe: jedna grupa naglašava i podržava komunikaciju u kojoj sudionici jedni drugima daju podršku (čak i bez pokrića), a druga grupa suprostavlja interese i naglašava sukobe starih partnera tj protivnika.

Nedostaje složnosti autoriteta unutar jedne političke grupacije a sukob među njima odražava se loše na one interese koji bi trebali biti zajednički tj dolazi do nepotrebnih podjela.

Pucati će mnoga poslovna i privatna partnerstva a izjave neće biti nimalo lijepe ni logične. Svi smo skloni izreći nešto prije nego promislimo.

Venera se nalazi u konfrontaciji sa Saturnom i Plutonom što donosi zločine iz strasti, osvetu povrijeđenih ega, ''sklapanje pakta sa neprijateljem''. Žene se osjećaju izigrano, marginalizirano, iskorišteno i bune se protiv superiornosti muškaraca. Poput žena svi oni koji pregovaraju o novcu također se osjeju slično i u svakom slučaju zakinuto.

Neke poznate nam osobe koje su već bile u poteškoćama ovih dana će ponovno biti u lošem položaju, a biti će i gubitaka (smrti).

Naša premijerka bi trebala pomno paziti na izjave i po mogućnosti što manje se javno očitovati u ovome tjednu, a neki zlobnici izvlačiti će joj iz prošlosti kompromitirajuće stavove. Slično je i sa predsjednikom koji se trenutno ne bi trebao eksponirati.

U vladi usprkos relativnome miru izvana dolazi do neugodnih saznanja o jednom od uglednika-dužnosnika i pritisku da se on smijeni.

Susjedi (Slovenci) vrlo će se pozitivno izraziti o nama i pomoći nam pokrenuti daljnje pravne i administrativne procedure sa međunarodnom zajednicom (EU).

U svijetu je ovih dana nekoliko opasnih geografskih točaka. U Čileu prijeti zatrpavanje rudnika i problemi sa tlom. Na liniji Grčka, Turska, Kenija i Južnoafrička republika prijete potresi i sukobi uz stradanje ljudi. Na liniji London, Lisabon i zemlje zapadne Afrike prijete zrakoplovne nesreće, demonstracije i bizarni događaji.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika