12.04.2010. / 13:10

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Problemi u prometu, ekonomiji i tehnologiji

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojem je svako nezadovoljstvo usmjereno na pojedinca. Tražiti će se smjene i krivci za narušavanje sustava. Povećana je sklonost suicidima onih osoba koje su u sukobu sa nekim sustavom ili organizacijom (država ili kriminal). Na prometnicama će više stradavati žene i djeca te mlade osobe

Anđelka SubašićAnđelka SubašićMjesečeva mijena uvijek donosi dramatiku u odnose među ljudima a ovih dana je Mlađak. Svako nezadovoljstvo usmjereno je na pojedinca. Tražiti će se smjene i krivci za narušavanje sustava.

Kolika je moć tehnologije u kontroli pojedinaca govori i afera s registrom branitelja. Povećana je sklonost suicidima onih osoba koje su u sukobu sa nekim sustavom ili organizacijom (država ili kriminal). Na prometnicama će više stradavati žene i djeca te mlade osobe. Očekuju se problemi s računalima, tehnologijom i komunikacijama.

Ovaj tjedan je ugodnija atmosfera, odnosno mediji će uglavnom naglašavati ljepše i zanimljivije priče za razliku od onih koje smo slušali i gledali u prošlom tjednu.

Prevladavati će ljubavne priče: prekidi, zaruke, razvodi i preljubi. U globalnoj politici će na žalost biti prijetnji i neke vrste hladnog rata (ekstremisti prijete).

U Americi će se dogoditi prometna nesreća ili rušenje zrakoplova koje će se povezivati s terorizmom, oečkuju se lančani sudari i problemi sa automobilskom industrijom.

Premijerka će se sastati sa svjetski poznatom ženom s područja umjetnosti. Kod predsjednika smjena nižih suradnika, pojačane mjere sigurnosti, naporan tjedan pun tenzija i pokušaj da ih smiri. Očekuju se problemi u ekonomiji; smjene odgovornih osoba u Turskoj, Grčkoj, Portugalu pa čak i Skandinaviji.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 12.04.10. 15:37

dobra astrologigna. bi si rado dal od nje iz astralnog tumatciti..:)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika