19.04.2010. / 12:41

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Roha je malo nervozan, Josipović smjenjuje suradnike

U tjednu koji je pred nama poznata business astrologinja Anđelka Subašić predviđa opću depresiju koje gotovo nitko neće biti pošteđen, a lošem trendu dodaje I probleme u komunikacijama

Željko RohatinskiŽeljko RohatinskiZbog planetarnih utjecaja svatko od nas osjetiti će probleme u komunikaciji, kretanju, tehnici, području svih vrsta informacija, komunikacija, usmene i pisane korespondencije, prometa, transporta putnika i robe, trgovine, sve ono što je vezano uz medije, radio i televiziju, internet i računala. Osjete se napetosti i dolazi do nesporazuma. Mnoge informacije dobijemo prekasno. 

Promet se odvija sporije, gužve su veće, više je prometnih nezgoda i vožnji suprotnim prometnim trakom, češći su kvarovi prometne signalizacije. 
Bankomati, kreditne kartice, računalni sustavi kvare se, blokiraju.

Više je krađa i provala. Više je prijevara. Izbjegavajte sklapanje novih poslova i potpisivanje važnih pravnih dokumenata. Ukoliko nikako niste u mogućnosti izbjeći potpisivanje, pažljivo pročitajte svaki detalj ispisan onim najsitnijim slovima, jer je velika vjerojatnost da nećete uočiti svaku pojedinost koja kasnije postaje jako važna.

- Govoreći o otežanoj komunikaciji taj trend je još naglašeniji kada se radi o ozbiljnim temama i susretim. A susreta i to onih važnih će biti. Državnici će raspravljati o ekonomiji i gospodarskim odnosima konkretnih zemalja. Neće se usaglasiti i vraćati će se u prošlost. Neki sastanci morati će se ponavljati a neki će biti odgođeni.

- U ovome tjednu velika je napetost na relaciji struktura i pojedinaca pa će nekoliko, nazovimo ih, neposlušnih pojedinaca osjetiti moć svojih autoritativnih organizacija: unutar crkve, države pa i kriminalnih skupina. Vrijeme je neke vrste represije i nemojmo se čuditi različitim zabranama, zakonima i propisima koji ukidaju slobodu i nameću ograničenja i kontrolu. I policija će pokazivati represiju kakva nije dozvoljena u demokraciji.

- Jača kontrola države, porezne uprave. Čuti ćemo o drastičnim kaznama i mjerama izrečenim onima koji su dužni i naravno sudske kazne biti će maksimalne.

- Biti će i krivo optuženih, krivo gonjenih . A i pojedinci i manje skupine onih koji trebaju provoditi red činiti će nered.

- Na žalost napetost će se odraziti u lančanim sudarima, požarima, potresima, urušavanju nekih građevina. Sve to će odnijeti ljudske žrtve.

- Svi ćemo osjećati jednu opću depresiju. Ona nije samo u psihi već i u ekonomiji. Izvješća neće biti nimalo optimistična.

- Rok za privatizaciju brodogradilišta produžiti će se.

- Kako je ovo godina krize (vlade padaju, pojedinci bivaju smijenjeni, odlaze nakon afere, razbole se ili umru) i takvih situacija biti će diljem svijeta. Na žalost i stradavanje poljskog državnog vrha spada u taj trend.

- Ovih dana će biti negativnog planetarnog pritiska, a linija tog trenda prolazi kroz Irsku, Island, Portugal, Mexico i SAD)

- Premijerka - očekuje je ugodan nastup i ugodan susret sa svjetski poznatom ženom (umjetnicom)

- Predsjednik- izazovan tjedan, smjena nižih suradnika, pojačane mjere sigurnosti, naporan tjedan pun tenzija i pokušaj da ih smiri

- Guverner - pokazivati će nestrpljivost, sigurnost i odlučnost da uredi i učvrsti svoj stav i autoritet (makar i pod cijenu opstanka)

- Problemi u slijedećim zemljama: Turska, Grčka, Portugal pa čak i Skandinavija

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika