24.04.2010. / 20:52

Autor: Hina

Grčki ministar financija s dužnosnicima MMF-a, ECB-a i EU-a

Grčki ministar trebao bi se u subotu sastati i s američkim ministrom financija Timothyjem Geithnerom, a u nedjelju ponovno s Dominiqueom Straussom-Kahnom s kojim će raspravljati o financijskim mjerama što ih MMF i Europa očekuju od Grčke u zamjenu za pomoć

Jean-Claude Trichet, ECBJean-Claude Trichet, ECBGrčki ministar financija Georges Papaconstantinou u subotu je u Washingtonu razgovarao o aktiviranju mehanizama potpore EU-a i MMF-a grčkoj ekonomiji s predsjednicima Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Europske središnje banke (ECB) te s europskim povjerenikom za ekonomske poslove, prenose grčki mediji.

Papaconstantinou je razgovarao s Domoniqueom Straussom-Kahnom (MMF), Jean-Claudeom Trichetom (ECB) i Olliem Rehnom (EU) na sastanku održanom na marginama radnoga dijela godišnje sjednice Međunarodnog monetarnog fonda, stoji u priopćenju grčkog ministarstva financija.

Osim o pitanju mehanizama za pomoć grčkoj ekonomiji koju je ta zemlja u petak zatražila, razgovaralo se i o napretku u radu misija EU-a i MMF-a u Ateni.

Grčki ministar trebao bi se u subotu sastati i s američkim ministrom financija Timothyjem Geithnerom, a u nedjelju ponovno s Dominiqueom Straussom-Kahnom s kojim će raspravljati o financijskim mjerama što ih MMF i Europa očekuju od Grčke u zamjenu za pomoć.

Vezane vijesti

Međunarodni monetarni fond dolazi u Hrvatsku

Međunarodni monetarni fond dolazi u Hrvatsku

Zvati Međunarodni monetarni fond ili ne, pitanje je koje se opet aktualizira u stručnoj javnosti. Do danas od početka krize svakih nekoliko mjeseci… Više

Komentari

registracija
4/1/09

miroljubiv, 25.04.10. 10:27

Sjetimo se imovinske kartice toploguznog i javnog obećanja,samo da sebe zadrži na vlasti.mislite da će nas obavijestiti kad iskopiraju grčki scenario ovdje,valjda čekamo da nam otmu državu potpuno,a onda bi bili generali poslije bitke.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika