26.04.2010. / 11:30

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Problemi za Milanovića, Polančec i Sanader ponovno u žiži

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojem će predsjednik Ivo Josipović ući u verbalni sukob s čelnikom svoje bivše stranke. Pokušaj premijerke da podigne optimizam naići će na kritike i nepovjerenje od financijskih institucija

Zoran MilanovićZoran MilanovićI dalje vlada trend otežanih komunikacija, problema s informacijama, tehnologijom, putovanjima i kretanjima. Vraćaju se greške iz prošlosti i nedovršeni predmeti koje treba dovršiti. Na burzama će porasti aktivnosti posebno oko prodaje jakih kompanija. Dolazi do ''rata'' između valuta. Do borbe i rata dolazi i u medijima, očekuje se propast jednog poznatog tabloida.

U nadolazećem tjednu će biti hapšenja i priviđenje (moguće i ubojstvo) jednog ili dvojice vođa militantnih skupina. I dalje se očekuju problemi u avio prometu, posebice jedne poznate svjetske kompanije.

Sve je jača politika stezanja remena, a ona će se grubo odraziti na stambenu politiku, nekretnine i visoku tehnologiju. Očekuje se znanstveno otkriće u najnovijoj tehnologiji primjenljivo u medicini. Zbog novih poteza banaka i financijskih institucija centralna banka i država će pooštriti mjere. Nesreća će biti na sportskim natjecanjima, npr. automobilskim utrkama.

U Hrvatskoj se očekuje napad oporbe na vladu i premijerku ali i problemi za čelnika najveće oporbene stranke. Sudske odluke pobijati će mjere i reakcije policije tj. proglasiti ih nezakonitima. Pokušaj premijerke da podigne optimizam nailazi na kritike i nepovjerenje od financijskih institucija. Guverner će pokazati da je najutjecajniji i najčvršći autoritet u zemlji, ali će pokazati i svoj umor od problema. Predsjednik će davati nervozne izjave i ući u verbalni sukob sa čelnikom svoje stranke. Polančec i Sanader ponovno će biti tema medija.

Puni mjesec je u srijedu 28. travnja. Negativni trend i dalje prati Island, Irsku, Sjevernu Australiju i Zapadnu Afriku. To znači da će se u slijedeći nekoliko tjedana na tim područjima događati iznenadne promjene poput potresa, masovnih nesreća, požara, ciklona i slično.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika