26.04.2010. / 12:55

Autor: Nacionalova redakcija

Lenovo najbolji proizvođač računala prema izvješću TBR-a

„Identificirali smo nekoliko područja koja su ključna za zadovoljstvo korisnika. o su: zadovoljstvo korisnika, stabilnost, kvaliteta, pouzdanost, podrška korisnika i sveukupna vrijednost proizvoda", ističe se u izvještaju

Lenovo računala Lenovo računala Lenovo je obavio da je proglašen najboljim proizvođačem računala prema izvješću Technology Business Researcha (TBR) „Studija o korporativnom ponašanju prilikom kupnje IT opreme i zadovoljstva korisnika: prijenosna i stolna računala za treći i četvrti kvartal 2009. godine“. Izvještaj je potvrdio mogućnost Lenova da osigura visoko kvalitetna računala, ThinkPad laptope i ThinkCentre desktope i usluge velikim poslovnim korisnicama. Također, izvještaj TBR-a naglašava veliku predanost Lenova u području podrške korisnicima putem telefona i vremenu popravka.

„Lenovo je prepoznat kao najbolji proizvođač prijenosnih i stolnih računala te ima dokazanu predanost u pružanju superiornih proizvoda opremljenih tehnologijom i inovacijama koje korisnici cijene“, izjavio je Peter Hortensius, viši potpredsjednik Think Product Group, Lenovo.

„Korisnicima naših prijenosnih računala ThinkPad i stolnih računala ThinkCentre osigurali smo izvrsnu tehničku podršku putem telefona, ali i proširili ponudu naših usluga stvorivši vodeća računalna rješenja za tvrtke“.

Visoke ocijene za kvalitetu i pouzdanost

Izvještaj je pokazao da je Lenovo u posljednjih 14 redovnih izvještaja TBR-a, računajući od prvog kvartala 2005. godine, zadržao vodeću poziciju kada je u pitanju pouzdanost – ocijenjen je četiri puta pouzdanijim od konkurencije. Također, u drugom polugodištu 2009. godine, Lenovo je postao jedini proizvođač računala koji je ocijenjen ocjenom 6,1 ili većom.

„Identificirali smo nekoliko područja koja su ključna za zadovoljstvo korisnika“, izjavio je Jon Lindy, predsjednik TBR-a. „To su: zadovoljstvo korisnika, stabilnost, kvaliteta, pouzdanost, podrška korisnika i sveukupna vrijednost proizvoda. Lenovo je izgradio temelje izvrsnosti u svim navedenim kategorijama što predstavlja primamljiv dodatak njihov ponudi računala za poslovne korisnike“.

Dodatne inovacije koje Lenovo ugrađuje u svoja računala doprinose visokim ocjenama za kvalitetu i pouzdanost kao i za sveukupnu vrijednost. Na primjer, alati Lenova za unapređenje hardvera i softvera ThinkVantage Technologies (TVT), omogućuju korisnicima sniženje ukupnih troškova posjedovanja računala pomažući u razvoju prikaza, upravljanju Internetom, podešavanju napajanja, povratu izgubljenih ili oštećenih dokumenata i još mnogo toga. Novi alati TVT-a kao što je Hardware Password Manager pomažu IT odjelima ugraditi najviši stupanj računalne sigurnosti upravljajući lozinkama za potpunu enkripciju hard drivea. Također, Lenovo uključuje solid capacitors u stolna računala ThinkCentre za dodatnu pouzdanost ključnih računalnih funkcija.

Vezane vijesti

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo je hrvatskim korisnicima predstavio dugo očekivane Ultrabook prijenosnike IdeaPad U30 i U410. Lenovo Ultrabook prijenosnici kombiniraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika