27.04.2010. / 17:52

Autor: Martina Čizmić

Prijetnje smrću u regiji: Nakon Mesića na meti i Boris Tadić

Iz ureda srpskog predsjednika poručili su kako takve prijetnje neće spriječiti predsjednika i vladu u borbi protiv organiziranog krimanala i mafije

Boris TadićBoris TadićNakon što je bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i javno potvrdio kako već dulje vremena prima prijetnje smrću te kako je policija počela istragu, slična se stvar dogodila i u Srbiji.

Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije izvjestilo je da je na temelju zahtjeva tužiteljstva započelo istragu niza prijetnji usmjerenih prema srpskom predsjedniku Borisu Tadiću.

Prijetnje smrću, u kojima se Tadića upozorava da se uzalud skriva te da ga vani čeka snajperist, pojavile su se na Facebooku. Kako je sjedište te popularne društvene mreže u SAD-u, srbijanska policija morala je za pomoć zamoliti američku policiju.

Iz ureda srpskog predsjednika poručili su kako takve prijetnje neće spriječiti predsjednika i vladu u borbi protiv organiziranog krimanala i mafije.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika