29.04.2010. / 23:20

Autor: Ana Smrečki

Polančec u zatvorskoj ćeliji u miru priprema obranu, u slobodno vrijeme čita i šeće

Plančec je jede zatvorsku hranu, zbog čega svaki dan naručuje jelo iz restorana. S ostalim zatvorenicima uvijek je ljubazan, redovito pozdravlja, a oprašta se i od onih koji odlaze na slobodu. Slobodno vrijeme trati čitanjem, gledanjem televizije i šetnjom

Uoči Polančecovog uhićenja remetinečka ćelija se preuređivala, po čemu je ostalim zatvorenicima bilo jasno da stiže 'velika riba'. Uoči Polančecovog uhićenja remetinečka ćelija se preuređivala, po čemu je ostalim zatvorenicima bilo jasno da stiže 'velika riba'. Damir Polančec praznik rada neće provesti kod kuće, već ostaje u pritvoru, odlučio je tako sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda Krešimir Devčić. Kako ne bi utjecao na svjedoke, bivši potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva ostaje u istražnom zatvoru još najmanje mjesec dana. Večernji list otkriva da smještaj Damira Polančeca u Remetincu, uz Vladimira Zagorca ipak odskače od prosjeka. Najviše rangirana politička osoba koja je završila iza rešetaka dane provodi u tišini ćelije, a pogled s prozora gleda na Zagreb.


U Polančecovoj ćeliji novi namještaj i svježa boja na zidu

Polančec je smješten na osmom odjelu remetinečkog pritvora, na kojem je do srijede bio i bivši šef HPB-a Josip Protega. Na tom se odjelu nalazi i Goran Bare, koji je u pritvoru završio nakon tučnjave s djevojkom. Večernji list ove je informacije dobio od osobe koja je nedavno izašla iz Remetinca. Otkriva i da se uoči Polančecovog uhićenja njegova ćelija preuređivala, po čemu je bilo jasno da stiže 'velika riba'. Iz prostorije je izbačen stari namještaj, a zidovi su svježe obojani. Polančec se u ćeliji nalazi sam, a vrijeme trati pripremajući obranu.

Polančec ljubazan s ostalim zatvorenicima

Ne jede zatvorsku hranu, zbog čega svaki dan naručuje jelo iz restorana. S ostalim zatvorenicima uvijek je ljubazan, redovito pozdravlja, a oprašta se i od onih koji odlaze na slobodu. Slobodno vrijeme, Polančec trati čitanjem, gledanjem televizije i šetnjom. Uhićen je u sklopu 'akcije Menager' zbog sumnje u malverzacije s dionicima Podravke. Osim njega, za malverzacije 'teške' 300 milijuna kuna sumnjiči se još šestero bivših menadžera naše najpoznatije prehrambene kompanije iz Koprivnice.

Vezane vijesti

Podravka organizira e-learning konferenciju

Podravka organizira e-learning konferenciju

"Znanje u fokusu" naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene e-learninga, isključivo u korporacijskom okružju koju organizira… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika