30.04.2010. / 10:27

Autor: Andrea Belin

Svadbena zvona: Angelina Jolie zaprosila Brada Pitta

Ukoliko je za vjerovati neimenovanim izvorima, glumica i majka šestero djece je poduzela prvi korak i zaprosila muškarca s kojim je u vezi već pet godina

Brad Pitt i Angelina JolieBrad Pitt i Angelina JolieJedan od najpoznatijih hollywoodskih parova, Angelina Jolie i Brad Pitt će uskoro napokon stati pred oltar.

Ako je za vjerovati neimenovanim izvorima, glumica i majka šestero djece je poduzela prvi korak i zaprosila Pitta.

Neimenovani izvori tvrde da Angelina Jolie smatra da je krajnje vrijeme da ozakone svoju vezu, ali i da svojoj djeci ispune želju koji navodno s nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će im se roditelji vjenčati.

"Nije tajna da su se u posljednje vrijeme često svađali, ali su istovremeno mnogo vremena proveli zajedno i shvatili da je njihova ljubav jača od bilo čega. Angelina je sada potpuno sigurna da želi postati Pittova supruga, Zbog toga je kleknula i postavila mu sudbonosno pitanje", objašnjavali su neimenovani izvori stranih medija.

Sudbonosno "da" par navodno planira izgovoriti daleko od javnosti i medija.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika