03.05.2010. / 14:18

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Bankrot tajkuna i odlučnost u obračunu s huliganima

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan prijetnji, oružanih pljački, razbojstava i eksplozija. Poljoprivrednici i seljaci izražavati će nazadovoljstvo u više zemalja, a premijerka će dati podršku policiji u inervencijama

Anđalka SubašićAnđalka SubašićZbog konfliktnih planetarnih konstelacija događati će se novi lomovi u financijama. To se uvijek najbolje vidi na burzama, ali i pojedinačnim primjerima sloma državnih financija i problema u velikim korporacijama koje utječu na cijeli niz drugih gospodarskih čimbenika.

Neki pojedinci kojima smo zavidjeli na materijalnom bogatstvu će objaviti osobne bankrote. Tu su ponovno i ljubavne afere te najave vjenčanja kako muško-ženskih tako i istospolnih parova.

Poljoprivrednici i seljaci izražavati će nazadovoljstvo u više zemalja, a njima bi se mogli uskoro pridružiti i ribari. Prijete ekološki incidenti posebice s naftom, vodom i pesticidima. U našoj zemlji će policija imati dosta posla zbog prijetnji, oružanih pljački, razbojstava, eksplozija. Pojačan je broj smrtnih slučajeva mlađih muškaraca, smrti od infarkta (čak i onih koji se bave sportom ili su u svezi sa vojskom). I vojna pitanja aktualiziraju se u danima koji slijede.

Upravo premijerka će dati podršku policiji u inervencijama, djelovati će vrlo muški, odlučno. O predsjedniku države će se jako puno pisati slijedećih dana, a njegove pisane poruke u javnosti će podići reakcije posebice putem Interneta.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika