06.05.2010. / 10:53

Autor: Hina

Grčki sindikati osudili nasilje i ponovno pozvali na mirne prosvjede

Prosvjednici su pozvani na okupljanje u 18 sati po mjesnom vremenu, kada će se u zgradi parlamenta glasovati o planu o novim mjerama štednje

Grčki sindikati osudili su nasilje zbog kojeg su umrle tri osobeGrčki sindikati osudili su nasilje zbog kojeg su umrle tri osobeGlavni grčki sindikati ponovno su pozvali svoje sunarodnjake na okupljanje poslijepodne pred zgradom parlamenta, gdje će se razmatrati vladin plan štednje, samo dan nakon tragične pogibije triju osoba u nasilju.

U priopćenju Sindikalne centrale privatnog sektora (GSEE) osuđuje s nasilje koje se dogodilo u srijedu te se pripisuje "huškačima koji zapravo potkopavaju prosvjede i pravednu borbu radnika". "Odlučno objavljujemo da ćemo nastaviti i proširiti borbu kako bismo zadovoljili svoje pravedne zahtjeve", stoji u priopćenju.

Prosvjednici su pozvani na okupljanje u 18 sati po mjesnom vremenu, kada će se u zgradi parlamenta glasovati o planu o novim mjerama štednje.

Istodobno Grke na okupljanje na drugome mjestu u isto vrijeme poziva i Komunistička sindikalna fronta (Pame).

Vezane vijesti

Ublažavanje grčkog tereta reformi

Ublažavanje grčkog tereta reformi

Grčka želi smanjenje poreza, dodatnu pomoć za sirotinju i nezaposlene, zamrzavanje otpuštanja u javnom sektoru i više vremena za rezanje deficita,… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 06.05.10. 12:16

to je žalosno ali banke trebaju goriti ako ne želite izgoriti ne zalazite u te objekte


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika