10.05.2010. / 09:55

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Sve oči uprte u Željka Rohatinskog

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojem će u žiži javnosti biti guverner Rohatinski, njegove izjave i potezi, a tema tjedna je svakako i bivši premijer Ivo Sanader. Premijerka ima ''veliko pospremanje'' i ''čišćenje'' pri čemu će biti izravna, oštra, kritična i nemilosrdna

Željko RohatinskiŽeljko RohatinskiU tjednu pred nama možemo očekivati daljnje lomove u svijetu financija, bankrote, raskide partnerstava na buran način.

Prevare, nagle i neočekivane smrti slavnih osoba, financijski gubitci u zračnom prometu, oluje i grmljavine također će obilježiti ovaj tjedan.

Očekuju se problemi s elektronikom i električnom energijom, pojačana smrtnost u nesrećama, od infekcija, zločine iz strasti.

Narednih sedam dana obilježiti će legalističke svađe, smjene direktora i nove mjere u svezi poreza i fiskalne politike te pojačana bankarska inicijativa.

U žiži javnosti je guverner Rohatinski, njegove izjave i potezi, a tema tjedna je svakako i bivši premijer Ivo Sanader.

Premijerka ima ''veliko pospremanje'' i ''čišćenje'' pri čemu će biti izravna, oštra, kritična i nemilosrdna.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
17/12/09

petrus, 10.05.10. 11:22

Opet ova prdi o nebitnim stvarima. Kada će pasti vlada? To nas zanima.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika