12.05.2010. / 09:47

Autor: Nacionalova redakcija

Dječak preživio pad libijskog zrakoplova, 104 osobe poginule

"Sva 94 putnika i 11 članova posade koji su bili u zrakoplovu poginuli su" - objavio je dužnosnik Afriqiyaha Airwaysa koji koristi Airbusove zrakoplov

Ostaci libijskog zrakoplova kod Tripolija; ReutersOstaci libijskog zrakoplova kod Tripolija; ReutersLibijski putnički zrakoplov Airbus 330 srušio se sa 105 putnika jutros kod zračne luke u Tripoliju. Kako javlja agencija AFP, zrakoplov je letio iz Južnoafričke Republike, a uzrok pada za sada nije poznat.

"Sva 94 putnika i 11 članova posade koji su bili u zrakoplovu poginuli su" - objavio je odmah nakon nesreće dužnosnik Afriqiyaha Airwaysa, libijske aviokompanije koja je vlasnik kobnog Airbusa.

Međutim, telvizijska postaja Al Jazeera objavila je, pozivajući se na neimenovane izvore, da je nesreću preživjelo osmogodišnje dijete. Agencija AFP navodi da je riječ o dječaku koji je nizozemski državljanin.

Krajnje odredište Airbusa 330 trebala je biti londonska zračna luka Gatwick, pa se pretpostavlja da je u zrakoplovu bilo i britanskih državljana.

Vezane vijesti

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Predstavnici Međunarodnoga kaznenog suda (ICC) doputovali su u Libiju kako bi osigurali oslobađanje svojih kolega koji su zatočeni prošlog tjedna,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika