07.06.2010. / 16:00

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Malverzacije u svjetskim financijskim institucijama

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojem nema mjesta optimizmu. U svjetskim financijskim institucijama otkriti će se prijevare i malverzacije. Na burzama će se manipulirati sa informacijama pa treba izbjegavati rizike

Anđelka SubašićAnđelka SubašićNakon pozitivnih vijesti iz susjedne Slovenij (prihvaćanje arbitražnog sporazuma sa Hrvatskom), što je najavljeno u prošlotjednoj prognozi, na našoj vanjskopolitičkoj sceni ima mjesta za optimizam i osjećaja ''ubrzanja''.

Još će do nas dopirati konfuzne vijesti, objašnjenja i negativne priče: tračevi, spletke i ogovaranja u medijima i od pojedinaca kojima takav rezultat ne odgovara. Istovremeno će autoriteti davati racionalne izjave i mogu se odrediti dugoročni planovi.

Ovaj tjedan zračni i kopneni promet biti će u problemima: štrajkovi, nesreće. Računajte na konfuziju ako putujete. Biti će i otmica aviona a čak i vlaka i napada od naoružanih skupina.

Sportaši i sportska borilišta izložena su drami, bilo da je riječ o velikim i neočekivanim uspjesima, bilo da je riječ o ozljedama i neobjašnjivim sukobima. Zdravstveno će prevladavati bolesti i ozljede glave i nožnih prstiju, moždani udari, facilitisi i uklještenja živca.

U svjetskim financijskim institucijama otkriti će se prijevare i malverzacije. Na burzama će se manipulirati sa informacijama pa treba izbjegavati rizike. Nema mjesta optimizmu. Pravo ljetno vrijeme i toplina potaknuti će hormone i optimizam, inicijativu, avanturizam ali i agresiju. Agresivno se rješavaju problemi. Oružani sukob skupina se vrlo lako pretvori u međudržavni sukob. U turizmu možemo očekivati ugodna iznenađenja i prve neplanirane i nenajavljene dolaske turista.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika