07.06.2010. / 22:12

Autor: Ana Smrečki

Iza kulisa: Mesić i Josipović ogovarali Janšu, pridružila im se i premijerka Kosor

«Ali taj Janša je, on se meni ne čini baš sasvim uravnotežen», rekao je bivši predsjednik Mesić, pa se nadovezao se aktualni šef države Ivo Josipović. U raspravu se uključila premijerka Kosor, klimajući glavom

Foto: Nova TVFoto: Nova TVNakon što su Slovenci rekli 'da' arbitražnom sporazumu s Hrvatskom, na redu je slovenski parlament. Iako je šef opozicije Janez Janša najavio da u parlamentu neće dići ruku za ratifikaciju, naši su političari optimistični. Barem kada o tome pričaju javno. Neslužbeni razgovori, kada se ugase televizijske kamere izgledaju nešto drukčije.

Na meti ogovaranja Janez Janša

Naime, kamere Nove TV iskoristile su već isprobanu metodu. Snimatelji kamere nisu ugasili, a naši su se visoki politički dužnosnici, misleći da ih se ne snima, 'bacili' na ogovaranje. Očekivano, na meti nije bio slovenski premijer Borut Pahor, već šefe slovenske oporbene stranke Janez Janša.

Uključila se i premijerka Kosor

«Ali taj Janša je, on se meni, ne čini baš sasvim uravnotežen»', rekao je bivši predsjednik Mesić, pa se nadovezao se aktualni šef države Ivo Josipović. «Iako ja mislim ono što je izjavio sa ovim zauzimanjem, vjerujem da je to bila bomba za referendum», pokušao je smiriti strasti. U raspravu se uključila premijerka Kosor, klimajući glavom, govoreći «Je, je, je».

Vezane vijesti

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenska središnja banka upozorila je u srijedu na rastuće gubitke slovenskih banaka zbog čega se i dalje smanjuju mogućnosti kreditiranja… Više

Komentari

registracija
9/8/09

vinko12, 08.06.10. 00:19

koji idioti angaziraju mesica i trapaju nam ga u vijesti. Nitko netreba njegovo islapljelo misljenje, a i nema vise "visoke" savjetnike.Ta spodoba je zavrsio svoje i neka nam se skine s k.., kao i oni koji ga pozivaju i slikaju.


registracija
26/1/08

Rampa, 08.06.10. 01:40

Vinko, skini se ti nama gradjanima RH sa one stvari!

Mi smo glasali velikom većinom za Mesića 2 puta po 5 godina i tko ti daje pravo da veliku većinu HR nazivaš ishlapjelim narodom?

Jer ako smo mi glasali za "ishlapjelog" Mesića onda smo i mi takvi jel da?

I sa takvim rigidno desnim stavovima ne pripadaš u ovakvu novinu, nadji sebi nekakav ekstremni Internet portal pa tamo kakaj sa istomišljenicima!!


registracija
30/5/10

Heli, 08.06.10. 03:58

Ne razumijem ljude koji ne cijene Mesica.On je izabran od gradjana Hrvatske.Njega niko nije namatnuo.Josipovica isto tako.I jedan i drugi spadaju u krug progresivnih ljudi.Da je sreca da Hrvatska ima jos takvih, danas bi bolje stajala ekonomski i politicki.


registracija
8/7/09

bankar, 08.06.10. 06:20

istina Heli. a ovakvi kao vinko12 su uvjek jako glasni ali to je samo šačica je to idiota.


registracija
28/12/08

smokeonthewater, 08.06.10. 07:09

... cirkusaner mesić je obična politika bitanga na razini bircuza i stvarno mu treba zabraniti javne nastupe ... ništa njemu nije nepoznato što je štetno za Hrvatsku - od veleizdajnikčog tajnog svjedočenja do sramota svih vrsta koje nam je počinio ... strava ...


registracija
30/3/09

radar, 08.06.10. 07:22

kad smo vec kod predsjednika, meni je drazi bio cigo od ovog koji je sada, makar i cigo ima PREVIŠE putra na glavi


registracija
9/8/09

vinko12, 08.06.10. 14:10

valjda ce cetvrti biti normalan, do sada sami komunjarski sljam, osim Tudzmana koji je morao biti takav


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika